28 / 03 / 2024

Gemlik Balık Pazarı

Gemlik Balık Pazarı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

Gemlik Balık Pazarı yenilenerek otantik bir yapıya sahip olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çelik kontrüksiyonlu soğuk ve düzensiz yapısıyla yıllardan beri rahatsızlık oluşturan Gemlik Balık Pazarı’nın rehabilite edilmesi için düğmeye bastı. Yeni hali otantik yapıda olacak.

Gemlik Balık Pazarı yeni döneme hazır!

Gemlik Belediye Başkanvekili ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Gemlik' in tarihi semtlerinden Balık Pazarı'nın hak ettiği tarihi ve modern değerlerine kavuşacağını söyledi...

İstanbul Balık Hali'nde palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 2 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstanbul Hali balık fiyatları: İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 30 Kasım 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Gemlik Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’te bulunan ve restorasyon çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan Balık Pazarı Hamamı’nda incelemeler yaptı. Başkan Aktaş, mekanın, ‘kültür merkezi’ olarak faaliyet göstereceğini belirtti.

İzmir Dikili Balıkçı Barınağı imar planı askıda!

İzmir Dikili balıkçı barınağı amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

En Zengin 100 Türk’ün çoğunluğu balık burcu çıktı!

Forbes'un hazırladığı En Zengin 100 Türk’ün çoğunluğu balık burcu çıktı. Bu burçtan olan 15 zengin, toplam servetten yüzde 13.5 pay aldı. Yaylar ise 100 kişi içinde sadece 4 olan sayıları ile son sırada.

Bursa eski balık pazarına büyükşehir eli değiyor!

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

İskenderun Balık Semt Pazarı açıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamadaİskenderun belediyesi balık semt pazarının İskenderun halkının hizmetine girdiğini belirtti.

Çeşmeli balıkçılar barınaklarının genişletilmesini istiyor!

İzmir'in Çeşme ilçesindeki Ildır Mahallesinde, balıkçı barınağının yetersiz kalışı ve genişletilememesi balıkçılara büyük sıkıntı oluştururken, vatandaşlar imza kampanyası başlattı.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeni çehresine kavuşuyor!

Kumkapı'da 1983 yılından bu yana hizmet veren, Avrasya Tüp Geçidi Projesi'nin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu gerekçesiyle yıkılan Balıkçılar Çarşısı yeni çehresine kavuşuyor.

Karamürsel Balık Adası projesinin ihalesi 12 Aralık'ta!

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Yenikapı Balıkçılar Çarşısı'nın ihalesi 22 Aralık'ta!

Geçen yıl yıkılan Yenikapı Balıkçılar Çarşısı için, yeniden inşa edilmek üzere 22 Aralık’ta ihaleye çıkılıyor. Bin 41 metrekare alana sahip yeni çarşı inşasının 1 yılda bitmesi hedefleniyor.

Kula Peynir ve Balık Pazarı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kula Belediyesi, balık ve peynir pazarındaki çalışmalarında sona geldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çalışmaları yerinde inceleyerek Kulalı vatandaşın ve esnafın hak ettikleri sağlıklı pazar yerine kavuşacaklarını belirtti.

Gemlik Balık Pazarı Haberi

Gemlik Balık Pazarı

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın daha güzel bir bölgeye dönüştürülmesi maksadıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı. 


Çalışmalar kapsamında mevcut çelik konstrüksiyon çatı sökülürken, zeminden çatıya ve çevresine kadar tüm bölgelerde yapılan ahşap uygulamalarla Balık Pazarı estetik bir çehreye kavuşmuş oldu. Gemlik’in nabzının attığı Balık Pazarı’nın açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.


Altepe, ‘Bütünşehir uygulamasına neden geçildiği’ sorusunun cevabının ilçe ve köylere kadar ulaşan hizmetler olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi’nin bile bir köye hizmet götürmesine imkan yokken, bugün hem Gemlik Belediyesi’nin hem Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdan altyapıya, spordan tarihi mirasa kadar her alanda en ücra köşeye kadar hizmet götürdüğüne dikkat çekti. Daha önce kırsala...