29 / 03 / 2024

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat 2019 tarihinde  TOKİ  tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde seferberlik halinde çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirten Gümrükçüoğlu, şehre kazandıracakları Balık Halinin Trabzon’a değer katacağını söyledi.

Bölgede Tabakhane kentsel dönüşüm projesine ivedilikle devam ettiklerini dile getiren Gümrükçüoğlu, “Pazarkapı Kavşağı’nın yapımı da Karayolları tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca Kadınlar Hali de belediyemiz tarafından yenilenecektir. Kadınlar Halinin sahil kısmında şehrimize son derece modern bir balık hali kazandırıyoruz. Yapım ihalesinin TOKİ tarafından 21 Şubat’ta gerçekleştirileceği Balık Halinde balık-ekmek yerleri, balık satış tezgâhları, balık restoranı, çay ocağı, wc gibi alanlar bulunacaktır. Tarihi mimariye göre yapılacak olan Balık Hali inşaatı şehrimize ayrı bir zenginlik katacaktır. Yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ve yasal ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapım çalışmalarına başlanılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Geri Dön