23 / 04 / 2024

gençlik merkezi projeleri

gençlik merkezi projeleri

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Kayseri'de gençlik merkezi inşa edilecek!

İlgili belediye bürokratlarıyla birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Başkan Çelik, Kayseri'ye yakın zamanda çok güzel bir gençlik merkezi kazandıracaklarını söyledi.

Kınık'a gençlik merkezi müjdesi!

Bütçe maratonunda, Kınık’ta yapımı planlanan 4,5 milyon TL’lik Gençlik Merkezi projesi 2015 yatırım programına alındı. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, “2015 Kınık’ta yatırımların yılı olacak” diye konuştu

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

İzmit 28 Haziran Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 28 Haziran Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Afyon'un yeni gençlik merkezi Ağustos'ta tamam!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Ağustos'ta tamamlanacak.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi kapılarını açıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir gençliğinin prestij eğitim mekanı olmaya aday Gençlik Merkezi kapılarını açıyor.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir’de gençliğin prestij eğitim mekanı olacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi Kasım'da tamamlanacak!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

gençlik merkezi projeleri Haberi

gençlik merkezi projeleri

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezlerinde 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakanlık, yurdun dört bir yanına kurduğu gençlik merkezleriyle Türkiye'nin temel harcı olan gençliği, milli değerleri merkeze alarak dünya vatandaşlığına hazırlıyor.

Dünyada genç nüfusun yoğun olduğu ülkelerin başında gelen Türkiye, bu potansiyelini niteliğe büründürmek için yatırımlarını sürdürüyor. 

Gençlik için yatırımlarına ara vermeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2011 yılında 16 olan gençlik merkezi sayısını 300’e çıkartarak birçok gence ulaştı. 2011 yılında 8 bin civarında olan gençlik merkezi üye sayısı ise bugün 2 milyonu aşıyor.

Gençlik merkezlerinde, çeşitli konularda etkinlikler gerçekleştirilerek farkındalıklar çoğaltılıyor.

Merkezlerin bünyesinde kurulan kulüpler aracılığı ile kardeşlik hukuku ve toplumsal huzur, yetimlerin korunması ve sahiplenilmesi gibi evrensel...