29 / 03 / 2024

ğendik metrosu

ğendik metrosu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’e yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış törenine katıldı. Topbaş, Pendik’in metro yatırımlarından en çok faydalanan ilçelerden biri olacağını belirtti...

Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metrosu açılış tarihi!

2.8 milyar liraya mal olacak Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metrosu'nun temeli İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından atıldı. Topbaş, hattın 455 milyon liraya mal olacağını ve günde 700 bin yolcu taşıyacağını belirtti.

Kabataş-Mecidiyeköy metrosu ne zaman açılacak?

Kadir Topbaş, metro hatlarının birbiriyle entegrasyonunu sağlayacak 7 kilometrelik Kabataş-Mecidiyeköy Metro Hattı’nın temelini attı. Kabataş-Mecidiyeköy hattı, Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu’nu diğer metro hatlarına ve deniz yoluna bağlayacak.

1999 yılında İstanbul Metrosu'nun deneme seferleri yapılacakmış!

1999 yılında Taksim - Levent arasında çalışacak olan İstanbul Metrosu inşaatı tamamlanmak üzereymiş. İstasyonların yürüyen merdivenleri monte edilmiş ve 21 - 22 Mart'ta deneme seferleri yapılacakmış.

Mecidiyeköy-Kabataş Metrosu ne zaman hizmete girecek?

Günde 700 bin yolcu taşıması beklenen Mecidiyeköy - Beşiktaş - Kabataş Metrosu 'nun 2018 yılının ortalarında hizmete gireceği belirtliyor.

Beğendik Real’i ilk kez kara geçirdi!

Alman Real’i satın alan Beğendik, 18 yıldır Türkiye pazarında olan markayı ilk kez kâra geçirdi. Beğendik, yeni satın alma için de önemli bir zincirle görüşmelerini sürdürüyor

Konya Metrosu, YHT hatları ve şehirler arası yolları bağlayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.

Konya Metrosu YHT hatlarını birbirine bağlayacak!

Başbakan Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.

1997 yılından İstanbul Metrosu Yenikapı'ya kadar uzatılacakmış!

1997 yılında Taksim-4. Levent arasında yapımı süren İstanbul Metrosu, Yenikapı'ya kadar uzatılacakmış. Şişhane üzerinden Tünel'e ve oradan Haliç'e yapılacak köprü üzerinden geçerek Yenikapı'ya ulaşacak olan metro hattı 5.5 kilometre uzunluğunda olacakmış.

Kartal-Kaynarca Metrosu’nun tünel çalışmalarında sona gelindi!

2012 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokulan Anadolu yakasının ilk metrosu Kadıköy - Kartal metro hattının devamı olan Kartal-Kaynarca metro tünelinin kazı çalışmalarında sona yaklaşıldı...

Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli!

GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze’nin sanayi ve kültürel yönü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Çiler, “Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli” dedi.

1996 yılında İstanbul Metrosu'nun yüzde 76'sı tamamlanmış!

1996 yılında inşası devam eden İstanbul Metrosu'nun yüzde 76'sı tamamlanmış. 16 kilometre uzunluğunda inşa edilecek olan ve metresi 3 milyar liraya mal olan metro Taksim-4. Levent arasında çalışacakmış.

1992 yılında İstanbul Metrosu'nun Şişli-4. Levent hattının temeli atılmış!

1992 yılında Taksim-4. Levent arasında yapımı planlanan İstanbul Metrosu'nun Şişli-4. Levent hattının temeli atılmış. 625 milyar liraya ihale edilen dört kilometrelik metro inşaatında üç istasyon bulunacakmış.

Üsküdar metrosu tüneli tamamlandı!

anadolu Yakasının ikinci metrosu olacak olan Üsküdar-Sancaktepe metro hattının 16 istasyonundan 9'unun kaba inşaatı tamamlanırken tünel inşaatında da sona gelindi.

ğendik metrosu Haberi

ğendik metrosu


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’e yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış törenine katıldı. Topbaş, Pendik’in metro yatırımlarından en çok faydalanan ilçelerden biri olacağını belirterek, “Pendik’te 15 metro istasyonu olacak. Pendik’in neresinde oturursanız oturun yarım saatlik yürüme mesafesiyle metroya erişebileceksiniz” dedi.


Başkan Topbaş, Pendik’e metro müjdeleri vererek, ilçenin metrolardan en çok istifade eden ilçelerden bir tanesi olacağını söyledi. “Pendik’e 15 tane metro istasyonu geliyor. Pendik’in neresinde oturursanız oturunuz yarım saatlik yürüme mesafesinde metroya erişebileceksiniz” diyen Topbaş, bu istasyonları da sıralayarak, “Yeşilbağlar, Pendik, Tavşantepe, Kaynarca, Çamçeşme, Kavakpınar, Orhangazi, Esenyalı, Fevzi Çakmak, Güllübağlar, Yaylalar, Şehri Sülüntepe, Kurtköy Sabiha Gökçen, Yeni Şehir, Çamlık. Bu mahalleler metrodan istifade ediyor olacak. Pendik’te 15 istasyon, bir tarih bu. Hayal dahi edilemezdi. İnşallah bir tanesi Kadiköy-Kartal hattımız...