26 / 04 / 2024

genel gayrimenkul astera park iletişim

genel gayrimenkul astera park iletişim

Astera Park Halkalı fiyat bilgileri doğrultusunda projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor. Genel Gayrimenkul imzası taşıyan ve Halkalı'da konumlandırılan projede banka kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor...

Astera Park daire fiyatları!

Avrupa Yakası içinde Halkalı'da yer alan Astera Park daire fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 395 bin TL'den başlıyor...

Astera Park daire fiyatları!

Halkalı Astera Park Projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri mevcut. Genel Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Astera Park daire fiyatları 260 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Astera Park ödeme planı!

Astera Park ödeme planı dahilinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Halkalı Astera Park Evleri konut satış fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Genel Gayrimenkul Astera Park iletişim!

Astera Park Halkalı ödeme kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor. Genel Gayrimenkul Astera Park iletişim için Astera Park Halkalı telefon: 0 212 696 48 10

Astera Park satılık!

112 adet daireden meydana gelen Astera Park projesi İstanbul'un Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. Halkalı Astera Park satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daireler 260 bin TL'den başlıyor...

Astera Park Halkalı satılık!

Astera Park Halkalı satılık dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Bu fiyatın 90 metrekare 1 oda 1 salon daireler için geçerli olduğu Astera Park Halkalı satılık daire fiyatlarının ayrıntılarına 0 212 696 48 10 numarasından ulaşabilirsiniz..

Astera Park daire fiyatları!

Genel Gayrimenkul Astera Park daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 260 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Halkalı Astera Park projesinde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...

Astera Park satılık daire!

Astera Park projesi Genel Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı. Astera Park satılık daire fiyatları 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Astera Park daire fiyatları!

Astera Park daire fiyatları kapsamında konutların detaylı fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor...

Astera Park satılık daire!

Astera Park satılık daire fiyatları 260 bin liradan başlayarak yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği Halkalı Astera Park Evleri Genel Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi...

Astera Park Halkalı ödeme planı!

Astera Park Halkalı ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

Onetime Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onetime Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 170 bin TL sermaye ile bugün Muhanad Aswad ve Abdulsatar Halak ortaklığında kuruldu. 

Metal Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı bugün!

Metal Gayrimenkul'ün 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı bugün  Arcadium Life'ta yapılıyor. 

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Samer Khoja tarafından kuruldu.

Emasa Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emasa Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile  bugün Nabel Shamma tarafıından kuruldu.

Abir Investment Gayrimenkul İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abir Investment Gayrimenkul İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Anas Eıdou ve Abır Hamza ortaklığında kuruldu. 

Metal Gayrimenkul'ün 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündemi!

Metal Gayrimenkul A.Ş., KAP'ta 2017 olağanüstü genel kurul toplantısının gündem maddelerini yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Aralık'ta!

Metal Gayrimenkul, 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısının ekli gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 7 Aralık 2017 günü Arcadium Life'ta toplanacak. 

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Asalah Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asalah Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zitad Al İbrahim ve Mohammad Ameen Al Jasem ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Ayob M. A. Rash Ahmeda Rash tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Thervet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thervet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayfaa Toumouk tarafından kuruldu.

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaser Hasan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

genel gayrimenkul astera park iletişim Haberi

genel gayrimenkul astera park iletişim

Astera Park Halkalı fiyat bilgilerine göre projede fiyatlar 1+1'lerde 260 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Halkalı'da Genel Gayrimenkul tarafında hayata geçirildi.


Oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve otopark gibi olanakların da yer verildiği Astera Park, 8 bin 447 metrekarelik alan üzerine konumlandırılıyor.


2 bloktan oluşan Astera Park Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuyor. Projede toplam 112 adet daireye yer veriliyor.


Astera Park Halkalı fiyat


1+1 konutlar 260 bin TL

3+1 konutlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Astera Park Halkalı fiyat ayrıntıları için;


Telefon: (0212) 696 48 10 

Web Adresi: www.asterapark.net

Gizem...