25 / 04 / 2024

George Lap Wah Lee kimdir

George Lap Wah Lee kimdir

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Paparazzilerin ilgisinden bunalan George Clooney, sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü isim, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın aldığı, Como Gölü'ndeki evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı. 

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca ile Küçükbakkalköy Mevkii, 3327 ada, 1 ve 2 parseller 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Turizin Tesis Alanlarına ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için imzalar atıldı! Projeyi Kiler GYO - Biskon Yapı inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Emlak Konut İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. Oturumu 21 Temmuz 2022'de yapılmıştı. Kiler GYO, son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Ümraniye ilçesi, Atatürk Mahallesi, 787 ada, 51, 52, 67, 68, 70 parseller ile İnkılap Mahallesi, 15 ada, 19 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye'de 2 bin 991 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'un göbeğinde büyük fırsat!

Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi'nde yer alan 2 bin 991 metrekarelik arsa satılıyor. İşte fiyat ve ihale tarihi...

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için en yüksel teklifi veren firma belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için en yüksek teklif ne kadar oldu? İşte ayrıntılar..

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesinin 2. oturumu 21 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap İhalesi 2. oturum tarihi belli oldu. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2'nci oturumu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesine 15 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de yapıldı. Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi için 15 firmadan teklif geldi.

Dünyaca ünlü isimden altın yatırımcılarına müjde

State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley, altının Fed’den korkacak hiçbir şeyi olmadığını söyledi. Stanley, bunun doğru olduğunu kanıtladığını belirtti.

George Lap Wah Lee kimdir Haberi

George Lap Wah Lee kimdir

"Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı" konferansı Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile yapıldı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre,  eski OCBC Bankası Kurumsal Bankacılık Başkanı George Lap Wah Lee, İstanbul'un finans merkezi olma yolunda niş bir rol oynaması gerektiğini belirterek, "Belli bir piyasa seçersiniz ve spesifik olarak o piyasada faaliyet gösterirsiniz. Bence İstanbul, finans merkezi olarak Orta Asya'ya giriş noktasında önemli bir rol oynayabilir." dedi.

Lee, konferansta yaptığı konuşmada  İstanbul'un finans merkezi olma yolunda ilerlemesi için niş bir rolde olmasının gerektiğine işaret ederek, "Belli bir piyasa seçersiniz ve spesifik olarak o piyasada faaliyet gösterirsiniz. Bence İstanbul, finans merkezi olarak Orta Asya'ya giriş noktasında önemli bir rol oynayabilir. Çünkü kültür ve dil gibi konular da...