26 / 04 / 2024

GESİAD üyeleri Moment İstanbul

GESİAD üyeleri Moment İstanbul

Gebze Sanayici İş Adamları Demeği (GESİAD) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihini, Kartal'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.Bölgenin en çok talep gören projelerinden Moment İstanbul'da daireler 275 bin TL'den başlıyor.

Ankara Kahramankazan'a 106 fabrika kurulacak!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Levent Çamur, ORSİAD Üyeleri Küçük Sanayi Yapı Kooperatifinin Kahramankazan'da aldığı 500 dönümlük araziye 106 fabrika kurulacağını müjdeledi.

Adıyaman'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Adıyaman Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Ekim ayı meclis toplantısında meclis üyeleri tarafından kabul edilen yeni imar planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Tolga Ergin, Sinpaş GYO'dan Moment Yapı'ya transfer oldu!

Başarılı konut projelerine attığı imzalar ile adını duyuran Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş'ye transfer oldu.

Besni'de 22 milyonluk GES inşası başladı!

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, 22 milyon liraya mal olacak Güneş Enerjisi Santrali'nin (GES) yapımına başlandı.

Adıyaman Kahta Çayı imar planı reddedildi!

Adıyaman’ın Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES’in uygulama imar planı ve nazım imar planı İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yine reddedildi.

İMSİAD, Unicera 2016 Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Erzurum'da 5 farklı yere GES kurulacak!

M.COŞKUN-MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, Erzurum sanayi arazilerini çantacılardan kurtarmak ve Erzurum’a yatırım yapmak için 5 farklı yere Güneş Enerjisi Santrali(GES) kurmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Türkiye'nin en büyük GES projesinin geçici kabulü yapıldı!

Devletin yaptığı ve faaliyete geçen en büyük Güneş Enerji Sistemi (GES) Projesinin geçici kabulü yapıldı. Tarım kenti Adıyaman’ı ’ırgat kent’ olmaktan kurtaracak devletin yaptığı en büyük güneş enerji projesi, hayata geçirildi.

Bursa gayrimenkul sektöründe kendini kanıtlayacak!

İMSİAD Üyeleri Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Bursa sanayide kendisini dünyaya kanıtladı, gayrimenkulde de kanıtlayacak" dedi.

Adıyaman'da GES'lerin bazıları ertelendi!

İl Genel Meclis üyeleri Adıyaman’da yapılması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) ile ilgili dosyaların bazılarını komisyona havale ederken, bazılarını ise bir sonraki aya erteledi.

GESİAD gayrimenkul yatırımlarını Moment İstanbul'dan yaptı!

Gebze Sanayici İş Adamları Demeği (GESİAD) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihini, Kartal'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.Bölgenin en çok talep gören projelerinden Moment İstanbul'da daireler 275 bin TL'den başlıyor.

Moment İstanbul Konutları'nda başlangıç fiyatı 275 bin TL!

Gebze Sanayici İş Adamları Derneği (GESİAD) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihi, Kartal'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı. Moment İstanbul'da fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor..

GESİAD üyeleri Moment İstanbul Haberi

GESİAD üyeleri Moment İstanbul

AC Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Moment İstanbul, GESİAD üyelerinin de gayrimenkul yatırımında tercih ettiği bir proje oldu. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'da yükselen Moment İstanbul yatırımcüarın yoğun ilgisini görüyor. 


Geçtiğimiz günlerde Moment İstanbul'un satış ofisim ziyaret eden GESİAD üyeleri, projenin yatınm potansiyeli açısından büyük önem taşıdığım belirtti. GESİAD üyeleri tarafından gayrimenkul yatırımı noktasında tercih edilebilecek bir proje olarak değerlendirilen Moment İstanbul'da 275 bin TL'den daireler alıcı buluyor. 


%65'i'nin sahiplerini bulduğu proje 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. E-5 Otoyolu'nun yanı başmda yükselen proje, konumu ve donatıları itibariyle yatırımcıların talebini çekiyor. 

Bölgeye ve projenin donatilanna karşın ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar 275.000 TL'den başlıyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 120 aya kadar ise %0,85 faiz oranıyla kredi...