26 / 04 / 2024

Gevora Hotel kaç metre

Gevora Hotel kaç metre

356 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak. Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde inşa edilen Gevora Hotel, dünyadaki en uzun otel olma özelliğine sahip...

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

Ottoman's Life Hotel Deluxe açılış için hazır!

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

Gevora Hotel 356 metrelik uzunluğu ile rekor kırdı!

356 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak. Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde inşa edilen Gevora Hotel, dünyadaki en uzun otel olma özelliğine sahip...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları!

92 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Line Kağıthane'de satışlar sürüyor. İşte, Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları...

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

Medd Garden Hotel Trabzon'da açıldı!

Medd Garden Hotel Trabzonun Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu beldesinde hizmete açıldı. Otel toplam 58 oda olup, 55’i standart 3’ü özel odadır ve odalarımızın hepsi doğa manzaralıdır.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi. İşte ayrıntılar...

Samsun'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kaçak yapılaşmaya asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve belediye personelime Sheraton Hotel'de bir araya geldi.

Palmalife Marina Hotel’den sevgililer günü fırsatı!

Şehirden kaçarak romantik bir sevgililer kutlaması planlayan çiftler; bu özel günü Palmalife Marina Hotel’de doğa ile baş başa eğlenceli ve huzurlu bir ortamda geçirebilirler.

İstanbul Marriott Hotel Şişli Mart ayında kapılarını açıyor!

İstanbul Marriott Hotel Şişli Mart ayında kapılarını açacak. Otel, benzersiz konumu, 259 konforlu odası, şehrin kaosundan kaçıp sağlık ve dinginlik bulacağınız SPA&Health Club’ı ile hizmet verecek...

Gevora Hotel kaç metre Haberi

Gevora Hotel kaç metre

Birleşik Arap Emirlikleri'den (BAE) yeni bir rekor geliyor. Dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak.


Sputnik News'te yer alan habere göre, Dubai'deki Gevora Hotel, 356 metrelik uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli olacak.75 katlı bina Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde bulunuyor.


Gevora Hotel'den önce dünyanın en uzun oteli yine Dubai'de yer alıyordu. Gevora Hotel'den önce bu unvan JW Marriott Marquis otelindeydi. JW Marriott Marquis en uzun otel rekorunu 1 metre ile Gevora Hotel'e kaptırdı. 


Gevora Hotel'in yapımını Al Attar Group'un üstlendi. Otelin çatısında bir yüzme havuzu yer alıyor ve ayrıca otelde beş farklı restoranı da var.


Gevora Hotel'in yapım çalışmaları 2008 yılında başlamıştı ve bugün hizmete açılarak ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak.