26 / 04 / 2024

gezi parkı konut alımını etkiler mi

gezi parkı konut alımını etkiler mi

Gezi Parkı eylemleri ağaç nedeniyle başladı  siyasal bir hesaplaşmaya dönüştü. Başlangıçtaki neden anlamsız kaldı. Hükümetten memnuniyetsiz kitlelerin birleşmesi siyasal bir kriz oluşturdu. Bilgi Çağının ilk sosyal kaosunu Türkiye yaşıyor… Bu süreç Arap konut alıcılarını nasıl etkiler?

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Gezi Parkı neden bir vakfa devredildi?

Geçtiğimiz aylarda Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyeti İBB’den alındı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne verildi. Av. Kaan Özçelik vakıflara devredilen taşınmazlar konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İstanbullular Gezi Parkı'nın devri için ne diyor? 

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, Gezi Parkı'nın İBB'den alınıp Vakıflara verilmesi üzerine anket başlattı. Ankete göre parkın Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devrini onaylayan İstanbullu sayısı yüzde 13.4. olarak kaydedildi.

Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı? İşte Gezi Parkı'nın devri ile ilgili yasal detaylar...

Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin devredildiği iddiası mecliste!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin devredildiği vakıf meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın devri mümkün mü?

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın bir vakfın mülkiyetine geçmesi doğru mu? Avukat Mehmet Bayraktar anlattı...

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gezi Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de, gazetecilerin Gezi Parkı ile ilgili sorularını yanıtladı.

gezi parkı konut alımını etkiler mi Haberi

gezi parkı konut alımını etkiler mi

Gezi Parkı eylemleri ağaç nedeniyle başladı  siyasal bir hesaplaşmaya dönüştü. Başlangıçtaki neden anlamsız kaldı. Hükümetten memnuniyetsiz kitlelerin birleşmesi siyasal bir kriz oluşturdu. Bilgi Çağının ilk sosyal kaosunu Türkiye yaşıyor… Bu süreç Arap konut alıcılarını nasıl etkiler?

Arapların Türkiye’den konut almalarının en önemli nedenlerinden biri Türkiye’nin “güvenli liman” olmasıdır. Gezi Parkı olayları dünyaya olduğundan daha farklı servis ediliyor. El Cezire, CNN International gibi Arapların izlediği TV kanallarının yayınları Arapların zihninde “Tahrir Meydanı” nı canlandırıyor. Acaba bir “Türk Baharı” mı gerçekleşiyor sorusunu gündeme getiriyor.

Araplardaki “Arap Baharı” sendromu yerini “Türk Baharı” sendromuna bırakır mı? El Cezire ve CNN International’ın yayınlarına rağmen Araplar da böyle bir izlenim henüz yok. Bu olayı demokratik Türkiye’deki memnuniyetsiz halkın gösterileri olarak algılıyorlar. Ancak Türkiye’den blok konut alarak kendi...