24 / 04 / 2024

gezmek için en çok hangi ülkeler tercih ediliyor

gezmek için en çok hangi ülkeler tercih ediliyor

Dünyanın en çok tercih edilen destinasyonu seçildi. TripAdvisor gezginlerinin yaptığı milyonlarca görüş ve öneri doğrultusunda belirlenen destinasyonların ilk sırasında Roma, Paris ve Barcelona gibi şehirleri geride bırakan İstanbul yer aldı...

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Büyükşehirde yaşamak için en az 1-2 asgari ücret kiraya ayrılmalı! Ev almak için şu an doğru zaman mı?

Kiralar faize göre düşük, faiz oranları ise konut kredisi için çok yüksek seyrediyor. Kiracı için konut satın almak mümkün değil, ev sahipleri de kiralardan tatmin olmuyor. Peki ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor?

AFAD duyurdu: Olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe hangileri? Megakentte büyük şok! 

AFAD tarafından olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe tek tek açıklandı. Ardından, DASK da İstanbul’un depreme karşı sigortalılık oranını duyurdu. İşte en riskli ilçeler ve sigortalılık oranları...

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

Deprem konutları için günlük 1500 lira yevmiye ile usta aranıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı süren deprem konutları için en büyük zorluklardan birinin inşaatlarda çalışacak usta bulmak olduğunu söyledi.

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.

Zengin sayılmak için tam bu kadar servet gerekiyor! O rakam açıklandı! 

Charles Schwab tarafından yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerika'da zengin olmak için en az 2,2 milyon dolar servet olması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Babalar Günü için Saat&Saat'ten Her Zevke Uygun Özel Hediyeler

Saat&Saat, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olduğu dünyaca ünlü markalarla buluşan saat tutkunlarına, Babalar Günü için en farklı ve seçkin hediyeleri sunuyor. Her yaş ve stile hitap eden babalar için farklı markalar tarafından özel olarak tasarlanan saatler sizleri bekliyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen  arsası için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ne kadar teklif verildi? En yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte ayrıntılar...

Gram altın için en kritik tarih resmen peş peşe açıklandı! Bu tarihi duyanlar adeta bir yaşına daha girdi! Hemen bakın!

Gram altın için en kritik tarih resmen peş peşe açıklandı... Bu tarihi duyanlar adeta bir yaşına daha girdi...Hemen bakın...

gezmek için en çok hangi ülkeler tercih ediliyor Haberi

gezmek için en çok hangi ülkeler tercih ediliyor

İstanbul; Roma, Paris ve Barcelona'yı geride bırakarak dünyanın en çok tercih edilen destinasyonu seçildi.


Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, nisan ayında, dünyanın en büyük online seyahat sitelerinden olan TripAdvisor tarafından düzenlenen Travelers Choice Destinations (Gezginlerin Tercih Ettiği Yerler) programında, dünyanın en çok tercih edilen destinasyonları seçildi.


TripAdvisor gezginlerinin yaptığı milyonlarca görüş ve öneri doğrultusunda belirlenen destinasyonların ilk sırasında Roma, Paris ve Barcelona gibi şehirleri geride bırakan İstanbul yer aldı.


TripAdvisor global pazarlama ve satış grubu Başkanı Barbara Messing, İstanbul'un ödülünü dün düzenlenen törenle Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal'a takdim etti.


Önal, dünya genelinde aylık 269 milyon tekil kullanıcıya sahip online seyahat sitesinin kullanıcıları tarafından verilen bu ödülün çok anlamlı olduğunu belirtti.


İstanbul'un ilk sırada yer aldığı listede...