27 / 04 / 2024

Giresun Espiyede yol genişletme çalışmaları devam ediyor

Giresun Espiyede yol genişletme çalışmaları devam ediyor

Espiye Belediyesi Mahallelerde yeni yol ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Ağalık Madeni Mahallesi’nde yol genişletme ve su çalışması yapılıyor.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Giresun'daki yol inşaatları TBMM'de konu oldu!

Giresun'daki yol inşaatlarının uzun süre bitirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Giresun Milletvekili Bünelt Yener Bektaşoğlu, sorularını Bakan Arslan'a sordu..

Yeşil Yol 2018’de tamam!

Son viraja giren Yeşil Yol 2018’de tamamlanacak. 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak yatırıma 700 milyon lira kaynak aktı. Proje kapsamında Giresun Adası turizme açılıyor

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Giresun 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 48 Ha. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom altyapı inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İşin keşif bedeli 12 milyon 39 bin 400 TL olarak belirlendi.

Giresun'da yol çalışmaları başladı!

Giresun Belediye üst yapı çalışmalarına şehir genelinde aralıksız devam ediyor. Geniş kapsamlı asfalt çalışması devam ederken, Fevzi Çakmak Mahallesi Okumuşsoy Sokak’ta asfalt öncesi yol düzenleme çalışması yapıyor.

Gümüşhane-Giresun yol çalışmaları tamamlandı!

Gümüşhane-Giresun karayolunda dün meydana gelen heyelanın ardından temizlik çalışması tamamlanarak yol yeniden çift şeritte ulaşıma açıldı.

Gümüşhane-Giresun karayolunda heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Gümüşhane-Giresun karayolunun Kirazlık tüneli çıkışında meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Giresun Espiye'de yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Espiye Belediyesi Mahallelerde yeni yol ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Ağalık Madeni Mahallesi’nde yol genişletme ve su çalışması yapılıyor.

Hasan Çakırmelikoğlu: Yeşil yol projesi bölgenin kalkınması için kilit projedir!

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'den Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'na ziyaret. Çakırmelikoğlu, "Yeşil Yol sadece bir yol yatırımı değil, turizmle entegreli bir projedir." dedi.

Giresun Tamzara Köyü'ndeki tarihi evler restore ediliyor!

Bir dönem Rum, Ermeni nüfusunun birlikte yaşadığı Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde tarihi ’İpek Yolu’ üzerinde bulunan Tamzara köyündeki tarihi evler, yol ve sokaklar restore ediliyor.

Enver Yılmaz: Ordu-Giresun Havalimanı’nın toplam maliyeti 270 milyon lira!

Enver Yılmaz, “Avrupa’nın tek, Türkiye’nin ise prestij projesi, Ordu-Giresun Havalimanı’nın toplam maliyeti 270 milyon lira. Biz göreve gelir gelmez yol sorununu çözmek için 309 milyon liralık sıcak asfalt ihalesini gerçekleştirdik” dedi.

Giresun'da dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'nu trafiğe kapattı!

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturmasıyla yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar oluştu.

Giresun Espiyede yol genişletme çalışmaları devam ediyor Haberi

Giresun Espiyede yol genişletme çalışmaları devam ediyor

Espiye Belediyesi Mahallelerde yeni yol ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Ağalık Madeni Mahallesi’nde yol genişletme ve su çalışması yapılıyor.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, “Espiye Belediyesi olarak İlçemiz Ağalık Madeni mahallesi yolunda yol genişletme ve su sebekesi yenileme çalışmalarını tamamladık, bundan sonraki hedefimiz Ağalık Madeni Mahallesi de içinde olmak üzere bütün mahallelerdeki yollarımız beton yol, parke döşeme, asfaltlama yapmak olacaktır” dedi.

Belediye olarak imkanlar dahilinde hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Karadere, ilçenin bütün sokak ve caddeleri aynı kalite ve standartlara kavuşacağını, hizmet kalitesinin daha ileri seviyelerde yükseleceğini kaydetti.


Giresun Işık...