25 / 04 / 2024

giresun muhtar evi projesi

giresun muhtar evi projesi

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile vatandaşların beğenisini toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Giresun'daki iki muhtar evi hizmete açıldı!

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Esenyurt'taki Giresun Kültür Evi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Giresun Kültür Evi, ilçedeki Giresunluların hizmetine açıldı. Açılış programında katılımcılara yöresel yiyecekler dağıtıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı programa 15 bin kişiye yakın vatandaş katılım sağladı.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Ardahan Çıldır Taziye Evi için ilk kazma vuruldu!

Yıldırımtepe mahalle muhtarı Varidet Aktemur mahallelerin en önemli eksikliklerinden biri olan taziye evi ve imam evinin temelini attıklarını belirtti.

giresun muhtar evi projesi Haberi

giresun muhtar evi projesi


Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri Giresunlu vatandaşların hizmetine açıldı. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Kerim Aksu: "Göreve geldikten sonra birçok mahallemize muhtar evi yaptırdık. Muhtarlarımız daha iyi hizmet versin istiyoruz. İlk muhtar evini Aksu Mahallemizde yaptık. Bu gün Nizamiye ve Şeyhkeramettin Mahalle muhtarlarımız için yapılan muhtar evlerini açıyoruz.  Muhtar evlerini bilgisayarla hizmet verecek.  Vatandaş yolda sokakta değil, muhtarın ofisinde derdini, sıkıntısını anlatsın. Bizim temel anlayışımız, demokrasi inancımız budur. Buraya katılan Başkan Yardımcıları, il mahalli idareler müdürüme, belediye ve il genel meclisi üyeleri, muhtarlarımıza, belediye çalışanlarına ve mahalle halkına teşekkür ediyorum.“ diye konuştu



Giresun...