18 / 04 / 2024

giz inşaat yeni proje

giz inşaat yeni proje

Giz İnşaat, 7 Giz ofis projesinden sonra yeni projesinin inşaatına da yakında başlayacak. Sekizinci Giz ofis projesinin Büyükdere Caddesi, Maslak ya da Zincirlikuyu hattında yükselmesi planlanıyor...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İşte Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen 37 projede inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı projelerin inşaatı yeni başladı, bazı projeler ise tamamlanma aşamasında. İşte projelerin son durumu...

İnşaatçı yeni dönemde ne bekliyor?

24 Haziran seçimlerinde vatandaşların tercihlerini güçlü iktidardan yana kullanmasıyla inşaat sektörü motal buldu. İnşaat patronları rafa kaldırdıkları yatırım planlarını en kısa zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyor....

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Cansum İnşaat'tan yeni proje!

Cansum inşaat yeni projesi Ay Yıldız 2 ile çarşı merkezinde dalgalanacak. Şirket sahibi Hüseyin Bademli, “Yeni projelerle şehrimize katma değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri nerede?

Yeni İstanbul Evleri 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Arsa alanı 10 bin metrekareden oluşan projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Peki Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri nerede?

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri teslim tarihi!

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Hadımköy'de yer alan Yeni İstanbul Evleri projesinde konut fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık!

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Konutların Kanal İstanbul manzaralı olarak tasarlandığı projede 40 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Halil Avcı İnşaat yeni projesini 7 Şubat'ta lanse edecek!

İnşaat sektöründe 37 yıldır, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, yeni konut projesiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Firma, yeni projesini 7 Şubat'ta lense edeceğini duyurdu..

Günay İnşaat yeni ofisine taşındı!

Konya'da 6 yıldır inşaat sektöründe yaptığı yatırımları ile adından başarı ile söz ettiren Günay İnşaat, yeni ofis binası ile müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Ataman İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı!

Türkiye’nin en köklü inşaat firmalarından olan Ataman İnşaat, “Karina Pendik” Projesini hayata geçirdikten sonra İstanbul’un üç değerli noktasında projeleriyle adından söz ettirmeye başladı.

Park İnşaat, yeni projeleri ile 2016 yılına hazırlanıyor!

Park İnşaat, yeni projeleri ile 2016'ya damga vurmaya hazırlanıyor. Park Era ve Park Evo projeleri devam eden ve bunlara ilave olarak da Park Terra ve Park Riva projesinin temelini atan Park İnşaat, 2016 yılına da hızlı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

giz inşaat yeni proje Haberi

giz inşaat yeni proje

1992 yılında Spring Giz ile bölgenin ilk plazasını yapan Giz İnşaat, Maslak'ta üretime devam etme kararı aldı. 20 yıllık süreçte Giz markalı yedi plazayı bölgeye kazandırdı. 


2011'den beri üretime ara veren Giz İnşaat bu yıl tekrar yatırım yapacak. Yeni yatırım noktası ise yine Avrupa Yakası olarak belirlendi. 


Sekizinci Giz Plaza da İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Maslak ya da Zincirlikuyu hattında inşa edilecek. Ofis projesi olacak Giz Plaza için düşünülen diğer bir nokta ise Büyükdere Caddesi...


25-30 bin metrekarelik alanda kurulacak olan ofis binası için belirlenen yerlerden biri eski bir ofis binası, biri kentsel dönüşüm alanı, biri de boş arsa.


Birkaç ay içinde netleşecek olan yeni Giz Plaza'nın yatırım bedeli de tercih ettikleri noktaya göre belirlenecek. 


Fizibilite çalışmalarının sürdüğü yeni Giz Plaza'nın metrekare başına inşaat...