25 / 04 / 2024

G.J.Louise Lenz

G.J.Louise Lenz

Skondras Projects Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Constantijn Skondras, G.J.Louise Lenz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Ağustos'ta kuruldu

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Nurol Park J blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan J blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Alkhassaki İnşaat Emlak Madencilik Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkhassaki İnşaat Emlak Madencilik Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çimen ve Jırjees Younus Kareem ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

Nurol Park j blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin j bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed İmad M. Mohammed, Ali Najat Ridha, Amal Obaid J. Jasim, Hussein İmad M. Mohammed ve İmad M. Jasim ortaklığında kuruldu.  

Gıto Teknik Denetim Ve Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

Gıto Teknik Denetim Ve Gözetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile J.A.Mustafa Abrayık Zgugu tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Uzman jüriler Türkiye'nin en güzel dağ evlerini seçti. İşte şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak, hem ucuz hem de sessiz sakin en güzel 10 dağ evi...

G.J.Louise Lenz Haberi

G.J.Louise Lenz

Skondras Projects Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Oto Kiralama Yat İşletme Çağ Merkezi Hizmetleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Constantijn Skondras ve G.J.Louise Lenz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Ağustos'ta kuruldu. Skondras Projects Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Oto Kiralama Yat İşletme Çağ Merkezi Hizmetleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi sermayesi 250 bin TL'lik hisselerle 2'ye ayrılmış durumda. 


Skondras Projects Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Oto Kiralama Yat İşletme Çağ Merkezi Hizmetleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul pazarlama ve yatırım danışmanlığı ile emlak komisyonculuğu yapmak her türlü emlak ve gayrimenkulleri almak satmak kiralamak ve kiraya vermek her türlü emlak ve arazi alım ve satımı ve komisyonculuğunu yapmak yurtiçi veya yurtdışı müşterilere yönelik her türlü menkul...