19 / 04 / 2024

Gloria Golf Resort abd

Gloria Golf Resort abd

Dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Gloria'nın sahibi Özaltın Holding, İstanbul ve ABD New York'ta otel için yer arıyor. Holding, Antalya'da Gloria Olympic Arena'nın inşasına da devam ediyor..

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Vitapark Golf Resort imar planı değişikliği askıda!

Muğla Milas'ta yer alan Vitapark Golf ve Turizm Kompleksi Alanına ait 1/25000 ölçekli “Yenihisar-Güllük-Akbük Çevre Düzeni Planı Plan Notu Değişikliği” askıya çıkarıldı...

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Muğla Dalaman'a 27 delikli golf sahası yapılacak!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, 15 milyon dolarlık yatırımla, 27 delikli bir golf sahası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Regnum Carya Golf & SPA Resort üst yönetimi görevden alındı!

Antalya Belek’te 15-16 Kasım’da G20 zirvesinin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzeydeki yönetici, 20 kişinin işine son verildi.

Gloria Serenity Resort, en iyi dizayn edilen oteller listesinde!

Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı.

Gloria Sports Arena 55 farklı daldan sporcu ağırlayacak!

Son yıllarda golf ve kamp turizmi ile öne çıkan Antalya, olimpiyat sporcuları için de yeni bir merkez oluyor. 50 milyon Euro’luk Gloria Sports Arena, 55 farklı daldan sporcuyu Antalya’ya çekecek.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Gloria Golf Resort abd Haberi

Gloria Golf Resort abd

Dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Gloria'nın sahibi Özaltın Holding, İstanbul ve ABD New York'ta otel için yer arıyor. Antalya Belek'teki Gloria Golf Resort zincirinin patronu Nuri Özaltın, Türkiye'de çok fazla golf kültürünün olmadığını, golf tesislerinin Avrupa'daki müşteriler için yapıldığını söyledi. 


Gloria Otelleri'ni artık bir zincir halinde büyütmeyi düşündüklerini dile getiren Özaltın, "Bu çerçevede İstanbul'da ve New York'ta otel için yer araştırıyoruz. Buralardaki oteller şehir oteli olacak. Uygun bir yer bulursak hemen yatırıma başlayacağız" diye konuştu. 


Nuri Özaltın, 50 milyon dolara mal olacağı talimin edilen Gloria Olympic Arena'nın inşaatının Antalya'da devam ettiğini ifade ederek, 2014 Eylül ayından itibaren işletmeye açmayı düşündüklerini söyledi. 


Vatan...