27 / 04 / 2024

Gloria Otelleri yatırım

Gloria Otelleri yatırım

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

İran 2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapacak!

2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapılması planlanan ve yatırımların ardından yıllık 20 milyon turist hedefleyen İran, başta Antalya olmak üzere Türkiye'deki otelleri örnek alıyor.

Er Yatırım Türkiye'de şehir otelleri inşa edecek!

Er Yatırım ve Turizm yeni yılla birlikte yatırım planlarına kiraladıkları yaklaşık 35 bin metrekare hız veren şirketler, yeni rotalarını arazi üzerinde hayata geçirilecek projede belirlemeye başladı.

Er Yatırım 300 milyon dolarlık 20 otele imza atacak!

Four Points BySheraton markasıyla Türkiye'de şehir otelleri inşa edecek. Er Yatırım ve Turizm, 10 yılda 300 milyon dolarlık 20 otel yapacak. Yeni rotalarını arazi üzerinde hayata geçirilecek projede belirlemeye başladı.

Accor, Hilton ve Wyndham otelleri 3.havalimanının bulunduğu bölgeye yatırım yapacak!

İstanbul Birol Keleş Dünyanın önde gelen çevresini markaja otel zincirleri, İstanbul'da yapılacak ve Avrupa'nın en büyüğü olacak 3. havalimanı için Accor, Hilton ve Wyndham, bölgede yatırım yapmak için şimdiden kolları sıvadı.

Er Yatırım 10 yılda 20 adet 4 yıldızlı otel yapacak!

Turizme uluslararası arenada tanınacak iş otelleri yatırımcısı olarak giren Er Yatırım, 10 yılda 300 milyon dolar yatırımla 20 adet 4 yıldızlı iş oteli yapacak.

Kervansaray Yatırım'dan Lara ve Kundu otelleri için açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım'dan Lara ve de Kundu otelleri için bir açıklama yaptı...

Yeni bir yatırım türü öğrenci apart otelleri!

Üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacı gayrimenkul yatırımcılarına ilham verdi, öğrenci apart otelleri açılmaya başladı. Serdar Bilgili ve ortakları üçüncü otellerini Florya'da açmaya hazırlanırken, Erkut Yücaoğlu da bu alana yatırım yapacak...

Turizme yatırım yapan ünlüler ve otelleri!

0 kadar zenginler ki, tatilde değişik otellerde kalmak yerine kendi otellerini satın aldılar. Turizme yatırım yapan ünlü sanatçılar dünyanın her köşesinden otel satın alıyor. İşte ünlüler ve otelleri...

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Gloria Otelleri yatırım Haberi

Gloria Otelleri yatırım

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, turizm sezonu ve Özaltın Holding iştiraklerinden Gloria Otellerinin performansı ve yeni başlatılan yenilikler, hedef ve projelerini anlattı. Uzan, 2017 yılı turizm sezonunda 58 milyon euro ciro amaçladıklarının söyledi. 


Uzan, “Geçtiğimiz kriz döneminde oteller 2018-200 yılları arasında karlılığı unutsun demiştim. Otellerin karlılıkları azalıyor. Ancak, bu yıl 2016’dan daha iyi olacak. Ancak 2015’e göre ise yüzde 15 düşüş olabilir. Avrupa’dan gelen taleplerle bu yılı 2015 rakamlarıyla kapatırız. Türkiye’de düzlüğe çıkar ve önümüzdeki yıl da başını alıp gider. Şu anda Avrupa’dan yoğun talep olmasına rağmen uçak yok. Hollanda pazarında da düzelme var. Hem TOBB hem de TÜROFED yetkilileri THY uçaklarının talep olan pazarlara yönlendirilmesi için görüşmeler yapıyor” diye konuştu. 


Gloria otellerinde yeni pazar arayışlarının...