28 / 03 / 2024

Go Go Travel Turizm kimin

Go Go Travel Turizm kimin

Go Go Travel Turizm Hizmetleri Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Shahryar Rashtı ve Bahram Rashtı imzasıyla kuruldu.

Go Garden Villaları'nda yüzde 5 indirim fırsatı!

Arsago’dan yepyeni bir kampanya başladı. Pazar günü Arsago ofisinde gerçekleşecek olan brunch etkinliğine özel Go Garden Villaları projesinde liste fiyatlarında yüzde 5 indirim fırsatı. 

Go Garden Villaları'nda peşin ödemelerde yüzde 15+ yüzde 11 indirim fırsatı başladı!

Go Garden Go Garden Villaları'nda peşin ödemelerde yüzde 15+ yüzde 11 indirim fırsatı başladı. Peki Go Garden Villaları ne kadar? İşte Go Garden Villaları ile ilgili detaylar...

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Go Sport Surfaces Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Go Sport Surfaces Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Buket Kabakçı tarafından kuruldu.

Go On Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Go On Enerji Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Aliş Yayla tarafından kuruldu.

Teknosa'dan Tecno Spark 6 Go'ya şaşırtıcı indirim! 2022 Mart fiyat listesi...

Teknosa akıllı telefon satışları azaldığı için Tecno Spark 6 Go'ya büyük bir indirim yaptı! İndirim sonrası fiyatları duyunca bu cihazı satın almaya koşacaksınız! İşte Tecno Spark 6 Go 2022 Mart fiyat listesi...

Go Imlak Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Imlak Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Alabvaını tarafından kuruldu.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

Go Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Güray Güven, Gürcan Güven ve Ömer Faruk Gür ortaklığında kuruldu.

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

Go Go Travel Turizm kimin Haberi

Go Go Travel Turizm kimin


Go Go Travel Turizm Hizmetleri Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Shahryar Rashtı ve Bahram Rashtı imzasıyla kuruldu.


Go Go Travel Turizm Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurtiçinde ve yurtdışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurtiçinde ve yurtdışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak; 2) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak; 3) Her türlü seyahat sigorta ürün ve hizmetleri için aracılık ve satış faaliyetlerinde bulunmak; 4) Yurtiçinde ve yurtdışında uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak; 5) Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak; 6) Ticari...