25 / 04 / 2024

göcek özelleştirme

göcek özelleştirme

Muğla Fethiye Göcek'te yer alan taşınmazların satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

Tekin Bingöl'den özelleştirme tepkisi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre, 2002'ye kadar geçen 16 senede toplam 8 milyar dolar tutarlı özelleştirme işlemi gerçekleştirildi. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya tepki gösterdi.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Yalova'daki 3 taşınmaz için özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi!

Yalova merkezde 3 taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

İstanbul Şile'deki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Şile ilçesinde yer alan üç taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

göcek özelleştirme Haberi

göcek özelleştirme

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanı kararı kapsamında yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) kararı kapsamında  Muğla Fethiye Göcek'te yer alan taşınmazların satışı onaylandı.

Karar Sayısı: 1458
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Komisyonunca; özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla ili, Fethiye ilçesi, Göcek Mahallesi, 6680 parseldeki 7.217,39 m2 ve 6681 parseldeki 7,15 m2 yüzölçümlü taşınmazların bir bütün halinde 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde “satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak gerçekleştirilen ihale sonucunda verilen;

“Muğla ili, Fethiye ilçesi, Göcek Mahallesi, 6680 parseldeki 7.217,39 m2 ve 6681 parseldeki 7,15 m2 yüzölçümlü taşınmazların bir bütün halinde, 42.000.000 (Kırkikimilyon) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Nur Çetin TAŞKENT-Mehmet Özgür ÖZGEN Ortak Girişim Grubu’na İhale Şartnamesi...