23 / 04 / 2024

Göçmen Konutları park eylem

Göçmen Konutları park eylem

İstanbul Başakşehir’de Göçmen Konutları içindeki parka okul yapılmasına karşı çıkan mahalle sakinleri eylem yaptı. Vatandaşlar, boş araziler dururken bölgenin tek yeşil alanı olan parka okul yapılmasını istemediklerini belirtti.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin imar planı askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Mehmet Göçmen: Enerji maliyeti düşecek!

Mehmet Göçmen, elektrik enerjisi sektörünün liberalizasyona hazır olduğunu belirterek, "Elektrik piyasasının liberalleşmesini bekliyoruz. Liberalleşme, mesken tüketicileri üzerindeki enerji maliyetini düşürecek önemli bir adım olacak'' dedi.

Güneşli Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Güneşli Park hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Güneşli Park bayramda kaça kadar açık? Güneşli Park AVM bayramda kaçta açılacak

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak yaptırdığı Millet Mahallesi Mesut Göçmen Spor Tesisleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa Mesut Göçmen Tesisleri hizmete açıldı!

Mesut Göçmen Spor Tesisleri'nin açılışında konuşan Başkan Recep Altepe, Bursa’nın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımları Büyükşehir sınırlarındaki tüm ilçelere yayarak, şehri her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içerisinde oldu

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ’ nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak Millet Mahallesi’ne yaptırdığı Mesut Göçmen Spor Tesisleri törenle hizmete açıldı.

İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişim gösteriyor.Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.Peki İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

Güzelyurt Konutları satılık!

Toplam 126 adet daireden meydana gelen proje Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Güzelyurt Konutları satılık dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Güzelyurt Konutları ne zaman teslim?

Toplam 126 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede daireler 180 bin TL'den başlıyor. Peki Güzelyurt Konutları ne zaman teslim?

Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi!

9 kat şeklinde meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi toplam 4,5 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Göçmen Konutları park eylem Haberi

Göçmen Konutları park eylem

İstanbul Başakşehir’de Göçmen Konutları içindeki parka okul yapılmasına karşı çıkan mahalle sakinleri eylem yaptı. Vatandaşlar, boş araziler dururken bölgenin tek yeşil alanı olan parka okul yapılmasını istemediklerini belirtti. Grup, çevresi bariyerlerle çevrilen ve iş makinelerinin bulunduğu alanın önünde basın açıklaması yaptı.


Başakşehir Vatankent’te yer alan park alanına yapılmak istenilen okul inşaatı Göçmen Konutları sakinleri tarafından protesto edildi. Yapılmak istenilen kız imam hatip lisesine karşı olmadıklarını belirten vatandaşlar, Göçmen Konukları’ndaki tek yeşil alanın ranta kurban edilmesine tepki gösterdiklerini söyledi. Site sakinlerinden Sema Bilir, inşaatın hukuksuz bir şekilde yapıldığını ifade ederek, park ile ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğine değindi. Okul ihtiyacının bahane olduğunu ileri süren Bilir, çocukların hedef haline getirildiğini öne sürdü. Bilir, “Bunu yapanlar, parksız kalacak çocukların vebalini üstlenme sorumluluğunu gösterebilecekler...