26 / 04 / 2024

göçmen konutları son durum 2021

göçmen konutları son durum 2021

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin imar planı askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Gökorman Konutları fiyat!

Gökorman Konutları fiyat listesi 314 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO tarafından inşa edilmekte olan projede daireler 30 ay sonra teslim edilecek...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Konya Göztepe Konutları'nın inşaatında sona gelindi!

Komyapı Sille’de bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor. Bera Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı’nın yeni projesi Göztepe Konutları'nda inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Bizim Evler Güzelce Konutları ödeme planı!

Bizim Evler Güzelce Konutları ödeme planı kapsamında minimum yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Proje İhlas Holding imzası taşıyor...

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

Ümraniye Gökorman Konutları satış fiyatları!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Gökorman projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Ümraniye Gökorman Konutları satış fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

Zer Göztepe Konutları satılık!

Zer Göztepe Konutları Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçiriliyor. Proje 85 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselecek...

göçmen konutları son durum 2021 Haberi

göçmen konutları son durum 2021

2012'nin Mayıs ayında kabul edilen “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun” ile başlayan kentsel dönüşüm süreci, günümüzde de tüm hızıyla devam ediyor.

Peki Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Toplam 1.556 birimin yer aldığı Başakşehir Göçmen Konutları'ndaki kentsel dönüşüm mahkeme kararıyla durdurulmuştu. Çevredeki bazı projelerde inşaat çalışmalarının başlaması Göçmen Konutları sakinlerini de umutlandırdı.

Emlakkulisi.com olarak bilgi aldığımız gayrimenkul danışmanları çalışmaların başladığı Başakşehir'in Kalbi projesinin Göçmen Konutları sakinlerini umutlandırdığını, bölgenin en kısa zamanda kentsel dönüşüme girmesini beklediklerini söyledi.

Vatankent Göçmen Konutları'nın 1989 yılında inşa edildiğini danışmanlar, yaşanan sürecin pandemi nedeniyle de yavaş ilerlediğini kaydetti. Daha önce TOKİ'nin bölgede bir çalışma yaptığını ve vatandaşlara sunduğunu söyleyen gayrimenkul danışmanları bölgeye özel...