16 / 04 / 2024

göğüş yapı kimin

göğüş yapı kimin

2005 yılında Göğüş Yapı’yı kurarak inşaat sektörüne giren Arif Kerem Göğüş kimdir? Arif Kerem Göğüş'ün eğitim ve iş hayatı ile merak ettikleriniz ve Göğüş Yapı projeleri bu haberde...

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Demirli ve Sevde Dilay Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mkm Güç Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkm Güç Yapı Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kaçmaz imzasıyla kuruldu.

Kemal Zorlu: Basmane Çukuru ihalesi batıldır!

İzmir’de "Basmane Çukuru" sorunu bitirme yolunda önemli bir adım olarak kamuoyunda olumlu tepki alan TMSF’nin satış ihalesine itiraz eden proje sahibi Güç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu’dan sert açıklama geldi.

Kemal Zorlu: İzmir Dünya Ticaret Merkezi ihalesi geçersizdir!

Güç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zorlu: "TMSF tarafından düzenlenen ihale, yasalar önünde geçersizdir, çukuru kurtarmadığı gibi derinleştirmiştir" şeklinde konuştu.

'Basmane Çukuru' ihalesi tekrarlanabilir!

Basmane Çukuru ihalesine ilk itiraz Güç Yapı'dan geldi. Kemal Zorlu, yapılacak bir ihalede kendilerinin pilot firma olduğuna ve Güç Yapı'ya verilmeyen ihalenin geçersiz sayılacağını söyledi.

Güç Yapı AŞ'den Basmane Çukuru ihalesine itiraz!

Güç Yapı AŞ, "Basmane Çukuru" olarak tanımlanan Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin ticari ve iktisadi bütünlüğü için TMSF tarafından açılan ihaleye itirazda bulunulduğunu duyurdu.

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gülnihal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Ataşehir, Mevlanan Mahallesi, Şehit Emre Anşin Sokak'ta kuruldu.

Trend Fulya 55'de 280 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Göğüş Yapı tarafından İstanbul Fulya'da hayata geçirilen Trend Fulya 55 projesinin teslimleri için 4 ay sonrası planlanıyor. Trend Fulya 55 projesinde fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor.

Göğüş Yapı Trend Fulya 55'de 280 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Gökyüzü gözlem evi, fitness center, guest room, yüzme havuzu ve yoga salonu gibi sosyal imkanlara sahip Göğüş Yapı Trend Fulya 55 projesinde fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor.

Trend Fulya 55'de fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor!

Süleyman Seba tesislerinin yanından konumlandırılan Trend Fulya 55 projesi Göğüş Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Trend Fulya 55 projesinde fiyatlar 280 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Göğüş Yapı Trend Fulya 55'de 280 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Metrekareleri müşterilerin belirlediği Göğüş Yapı Trend Fulya 55 projesinin teslimlerinin 4 ay sonra yapılması hedefleniyor. Fiyatlarının 280 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Trend Fulya 55 projesinde fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor!

Göğüş Yapı tarafından hayata geçirilen Trend Fulya 55 projesinde fiyatlar 280 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Trend Fulya 55 projesinde teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor.

Trend 55 Fulya'da günlük 350 TL kira getirisiyle!

Göğüş Yapı tarafından Fulya'da inşa edilen Trend 55 Fulya projesi günlük 350 TL kira getirisi sağlıyor. Proje bu kapsamda 5 ile 7 yıl arasında kendini amorti ediyor.

göğüş yapı kimin Haberi

göğüş yapı kimin

Arif Kerem Göğüş kimdir?

Arif Kerem Göğüş, 1980 yılı Ankara doğumlu. Arif Kerem Göğüş bugün, Göğüş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim gördükten sonra Atılım Üniversitesi’ne geçen Arif Kerem Göğüş, 2005 yılında Göğüş Yapı Sanayi kurdu.  


Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan A. Kerem Göğüş, 2008 yılında Trend Residence sistemini hayata geçirdi.


Ankara doğumlu olan Arif Kerem Göğüş, 2005 yılında Göğüş Yapı’yı kurarak inşaat sektörüne girdi. 2008 yılında ise Trend adı ile birçok rezidans projesini hayata geçirdi.


Trend Residence projesi ile Avrupa’da 8 ödüle sahip olan Arif Kerem Göğüş, 2011’de YÖK tarafından 3 milyon 800 bin öğrencinin oylamasıyla Yılın En başarılı genç İş Adamı, 2012’de Dünya Tüketici Akademisi Yılın En Başarılı İş Adamı, 2012’de Göğüş...