20 / 04 / 2024

Gökçen Aracı

Gökçen Aracı

Aşk Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Gökçen Aracı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Recep Göktuğ Aracı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 700 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 13 dakikaya iniyor!

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Kaynarca - Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı 2018 Mart ayında tamamlanacak. Metronun tamamlanmasıyla birlikte Kaynarca’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakikada ulaşılacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakikaya inecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını belirtti.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakikaya düşecek!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını belirtti.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakika olacak!

İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı. Projeyle Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada ulaşılabilecek.

Kaynarca ve Sabiha Gökçen arası metro hattı çalışmaları başladı!

İstanbul’da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığı bildirildi.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro çalışmaları başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı" dedi.

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi 3 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'de açıldı.

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılacak

Devlet Hava Meydanları işletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanına ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firması ile sözleşme imzalanacağını belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2'nci pist mi geliyor?

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, YSE Yapı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist için sözleşme imzalanacağını söyledi.

Gökçen Aracı Haberi

Gökçen Aracı

Aşk Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Gökçen Aracı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Recep Göktuğ Aracı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 700 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu. 


Aşk Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kiralamak veya kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...