28 / 03 / 2024

gökdelen yangını Sikorsky helikopter

gökdelen yangını Sikorsky helikopter

İstanbul’da 140-270 metre yükseklik aralığında 35 gökdelen bulunduğu, 25 gökdelenin de inşa aşamasında olduğu belirtildi. Topbaş’ın talimatı üzerine, gökdelen yangınlarında kullanılmak için hava söndürme araçları üzerine yoğunlaşıldı.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Binalardaki yangın malzemesi sorgulanmalı!

Knauf Insulation Genel Müdürü Emre Gürcan "Yangın güvenliği, yangına karşı dayanımı yüksek sistemlerin oluşturulması ile, sistemlerin oluşturulması ise doğru malzemenin seçilmesi ile olur'' dedi.

9 soruda yangın sigortası!

Forbes Dergisi’nin Akıllı Yaşam ekinde yer alan habere göre,  yangın sigortasında bilinmesi gereken 9 madde bulunuyor. İşte 9 soruda yangın sigortası…

Arabistan'ın Kabe planı korkuttu! Gökdelen sayısı artacak! 

Suudi Arabistan'ın Kabe için hazırladığı plan korkuttu. Kabe çevresindeki gökdelen sayısı artacak. 

Londra'nın silüetini değiştiren 8 gökdelen!

Dünyadaki gökdelen çılgınlığı gittikçe büyüyor. Tasarımları ve yükseklikleriyle Londra'nın çehresini değiştiren gökdelenler, görenleri büyülüyor. İşte Londra'nın silüetini değiştiren 8 gökdelen...

gökdelen yangını Sikorsky helikopter Haberi

gökdelen yangını Sikorsky helikopter


İstanbul’da 140-270 metre aralığında 35 gökdelen var. Olası bir yangın için Sikorsky havalanacak. 


Geçen yaz İstanbulluların yüreklerini ağzına getiren Polat Towers yangınından sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden helikopterli önlem. Dünyadaki gökdelen yangınları müdahaleleri üzerine araştırma yapan İBB İtfaiye Daire Başkanlığı, Başkan Kadir Topbaş’a detaylı bir rapor sundu. İstanbul’da 140-270 metre yükseklik aralığında 35 gökdelen bulunduğu, 25 gökdelenin de inşa aşamasında olduğu belirtildi. Topbaş’ın talimatı üzerine, gökdelen yangınlarında kullanılmak için hava söndürme araçları üzerine yoğunlaşıldı. Uzmanlar, olası gökdelen yangınlarına karşı 22 metre uzunluğunda, 170 km hızında Sikorsky S-64 Skycrane helikopteri uygun buldu. 10 ton su kapasiteli helikopterin kiralanacağı...