29 / 03 / 2024

Gökdeniz Kartal ödeme planı

Gökdeniz Kartal ödeme planı

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal’ın Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’ın temelleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile atıldı.Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 483 bin TL'den başlıyor.

Gökdeniz Kartal'da 4 farklı ödeme planı!

GÜLSA İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Gökdeniz Kartal 204 konuttan oluşuyor. Fiyatların 332 bin liradan başladığı projede yüzde 50 peşinatla, kalan konut bedeli 48 ay 0 faizle taksitlendiriliyor...

Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 332 bin TL'den başlıyor!

Gökdeniz Kartal'da yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 332 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gökdeniz Kartal'da 332 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesi Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi imzasıyla yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 332 bin TL'den başlıyor.

Gökdeniz Kartal'da 4 farklı ödeme seçeneğiyle! 48 ay 0 faizle!

Gökdeniz Kartal projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 50 peşin, yüzde 50 için 48 ay sıfır faiz uygulanıyor. Projede bu ödeme seçeneği dışında 3 farklı ödeme alternatifi de sunuluyor.

Gökdeniz Kartal'da 48 ay sıfır faiz!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesinde insa edilen Gökdeniz Kartal projesi Kurban Bayramı'na özel 48 ay sıfır faiz alternatifli bir kampanya sunuyor.

Gökdeniz Kartal Şubat 2016'da teslim edilecek!

Gülsa inşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesi satışa çıktı. Şubat 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje 26 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Gökdeniz Kartal'da 316 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Metin Okyay Ertaş Gülsa Inşaat&Bay Yapı, Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kartal'da bir projeye imza atıyor. Gökdeniz Kartal adı verilen projede fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor.

Gökdeniz Kartal'da 48 ay 0 faiz! 4 farklı ödeme seçeneği!

İstanbul Kartal'da yükselen Gökdeniz Kartal, Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak girişimiyle 70 milyon TL'lik yatırım ile hayata geçiriliyor. Projede 4 farklı ödeme planı sunuluyor.

Gökdeniz Kartal projesinde bayrama özel dört farklı ödeme planı!

Gökdeniz Kartal projesinde, bayrama özel dört farklı ödeme planı sunuluyor.Fiyatların 316 bin TL'den başladığı projede uygulanan ilk ödeme planına göre, yüzde 50 peşin verilerek kalan yüzde 50'lik kısım için 48 ay sıfır faizle taksit yapılıyor...

Gökdeniz Kartal projesinde 4 farklı ödeme seçeneğiyle! 315 bin 840 TL'ye!

Gökdeniz Kartal projesinde 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projede faizsiz vadelendirmenin yanı sıra düşük peşinat bedelleri uygulanıyor. Fiyatlar ise 315 bin 840 TL'den başlangıç gösteriyor

Kartal Gökdeniz'de 1+1 daireler 315 bin TL!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı tarafından inşa edilen proje Kartal'da konumlandırılıyor.Kartal Gökdeniz projesinde toplam 204 konut yer alıyor.Projede 1+1 dairelerin fiyatları 315 bin 840 TL'den başlangıç gösteriyor.

GökDeniz Kartal'da fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor!

Gülsa inşaat –Bay Yapı Ortak Gişiminin inşa ettiği GökDeniz Kartal konut projesi 7.080 m2 üzerine 2 blok 35.000 m2 inşaat alanı ve 6.000 m2 bahçeden oluşuyor...

Gökdeniz Kartal’da 48 aya sıfır faizle satışlar başlıyor!

Kartal’da sahile çok yakın ,deniz ve adalar manzaralı bir proje Türkiye’de modern kent yaşamının geldiği noktayı işaret ediyor. Gülsa inşaat –Bayyapı Ortak Gişiminin inşa ettiği GökDeniz Kartal konut projesi kazmayı vuruyor...

Prava Kartal ödeme seçenekleri!

Prava Kartal ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Güçlü Türkiye için devm kampanyada son 3 gün... Net yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat ve 0,98 vade imkanı sağlanıyor. 

DKY Sahil Kartal ödeme koşulları!

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil Evleri Adalar ve Marmara Denizi'ni görüyor. Projede fiyatlar 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor. İşte DKY Sahil Kartal ödeme koşulları...

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yakacık Hill Kartal ödeme planı!

Yakacık Hill Kartal ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor. Toplamda 193 adet daireden oluşan proje Sabiha Gökçen Havaalanına sadece 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

En stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulları!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiklik gösterdiği proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Manzara Adalar Kartal ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 313 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Manzara Adalar Kartal ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Yılın en stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal ödeme planı Haberi

Gökdeniz Kartal ödeme planı

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı’nın Kartal Esenler Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gökdeniz Kartal projesinde temel, düzenlenen törenle atıldı. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen projenin temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de katıldı. Bölgede proje geliştirdikleri için mutlu olduklarını belirten ortaklık, Kartal’a değer katacak farklı projeler de hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. 


7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunan proje, bin metrekare sosyal tesis ve 5 bin metrekare yeşil alana sahip bulunuyor.  204 konuttan meydana gelen Gökdeniz Kartal’ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL’lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014’te başlanan projenin, Şubat 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 26 katlı 2 bloktan meydana gelen Adalar manzaralı Gökdeniz Kartal’da konutların tavan...