23 / 04 / 2024

GökDeniz Kartal'da fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor!

GökDeniz Kartal'da fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor!

Firma: Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi

Proje: Gökdeniz Kartal

Gülsa inşaat –Bay Yapı Ortak Gişiminin inşa ettiği GökDeniz Kartal konut projesi 7.080 m2 üzerine 2 blok 35.000 m2 inşaat alanı ve 6.000 m2 bahçeden oluşuyor...




Gülsa inşaat –Bay Yapı Ortak Gişiminin inşa ettiği GökDeniz Kartal konut projesi 7.080 m2 üzerine 2 blok 35.000 m2 inşaat alanı ve 6.000 m2 bahçeden oluşuyor.


Herbiri yüzünü denize dönmüş, 204 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe dubleksinden oluşan 17 farklı tip, çok seçenekli daireler, eksiksiz ve mükemmel yaşam alanları sunuyor.


“Kentsel dönüşüm”


Ekonomik tanımla, kumun gümüşe, bakırın altına dönüşmesi gibi açıklanacak, bir “gayrimenkul değer artışı“ kavramı. Kentsel dönüşümün yıldızı Kartal’ın en nezih mahallelerinden birinde böylesi bir değere sahip olmak...


Kalite ve konfor,


Türkiye'nin en seçkin mimarılarından Ömer Çamoğlu’nun elinden çıkan bu projeye, hakkını vermek gerekiyordu. Kullandığımız her malzemenin üstünde titizlikle durduk, tekrar tekrar seçtiğimiz markaların doğruluğundan emin olduk.


O gün geldiğinde, bastığınız yerden, duvardan ve tavandan, kısaca herşeyiyle evinizden hâz almanın, pekte paylaşılamaz hissini yaşamanız için...


Yüzdeyüz güvenlik,


Gökdeniz’de deprem riski sıfırdır.

* Yaşam güvenliği için 7/24 yüksek kalite kamera sistemi ve çevre

güvenlik sistemi.

* Tüm alanlarda hassas, aktif ve kademeli duman algılama sistemi.

* Tüm alanlarda tam otomatik yangın söndürme sistemi.

* 210 Araç kapasiteli kapalı otopark.

* Yüzme Havuzu

* Sauna

* Fitness Center

* Çocuk oyun alanları


90’lı yıllardan beri her biri kendi kulvarında güzel işler yapan, Gülsa İnşaat ile Bay Yapı, Kartal’daki bu önemli proje için biraraya geldiklerinde, projeyi kentin referanslarından biri yapmak için, en iyiyle çalışmaya; Mimar Ömer Çamoğlu’nun çizimleri ile taçlandırmaya karar verdi.


Biz ondan,


- Estetik,

- Hepsi yüzünü denize dönmüş,

- Uzaktan da yakından da "ev,"

- Ayrıntılarda affetmeyen!

- Yaşarken!


Bir orman gibi birlikte ve bir ağaç gibi tek başına, yaşam alanı istedik (üretim ve kalite, tabi ki bizim işimiz) O bizi, daha ilk paftada hayran bıraktı. İşte Gökdeniz’in öyküsü böyle başladı.


Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor ve 48 ay sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Banka kredili ve peşin ödemelere yüzde 8 indirim seçeneğinin de sunulduğu projede 10 bin lira peşinat vererek konut sahibi olunabiliyor.



Telefon: 0216 353 4010

Web: www.gokdenizkartal.com



projeye sor



Geri Dön