19 / 04 / 2024

gökdeniz kartal proje detayı

gökdeniz kartal proje detayı

Gülsa inşaat –Bay Yapı Ortak Gişiminin inşa ettiği GökDeniz Kartal konut projesi 7.080 m2 üzerine 2 blok 35.000 m2 inşaat alanı ve 6.000 m2 bahçeden oluşuyor...

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gümüş tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Kartallar Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartallar Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kartal tarafından kuruldu. 

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki proje haritası!

Kanal İstanbul projesi gayrimenkul sektöründe hareketlilik yarattı. Türkiye'nin öncü firmalarından Emlak Konut'un dev proje çevresindeki proje sayısı dikkat çekiyor. Şirketin Kanal İstanbul güzergahında zengin bir arsa portföyü bulunuyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi projeleri bulunuyor.

La Marin Kartal proje fiyatları 2017!

La Marin Kartal proje fiyatları 2017 kapsamında 567 bin TL'den başlıyor. Proje Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat imzasıyla yükseliyor...

gökdeniz kartal proje detayı Haberi

gökdeniz kartal proje detayı


Gülsa inşaat –Bay Yapı Ortak Gişiminin inşa ettiği GökDeniz Kartal konut projesi 7.080 m2 üzerine 2 blok 35.000 m2 inşaat alanı ve 6.000 m2 bahçeden oluşuyor.


Herbiri yüzünü denize dönmüş, 204 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe dubleksinden oluşan 17 farklı tip, çok seçenekli daireler, eksiksiz ve mükemmel yaşam alanları sunuyor.


“Kentsel dönüşüm”


Ekonomik tanımla, kumun gümüşe, bakırın altına dönüşmesi gibi açıklanacak, bir “gayrimenkul değer artışı“ kavramı. Kentsel dönüşümün yıldızı Kartal’ın en nezih mahallelerinden birinde böylesi bir değere sahip olmak...


Kalite ve konfor,


Türkiye'nin en seçkin mimarılarından Ömer Çamoğlu’nun elinden çıkan bu projeye, hakkını vermek gerekiyordu. Kullandığımız her malzemenin üstünde titizlikle durduk, tekrar tekrar seçtiğimiz markaların doğruluğundan emin olduk.


O gün geldiğinde, bastığınız yerden, duvardan ve tavandan, kısaca herşeyiyle evinizden hâz almanın, pekte paylaşılamaz hissini...