20 / 04 / 2024

gökdeniz kartal konut fiyatları

gökdeniz kartal konut fiyatları

Gülsa inşaat –Bay Yapı Ortak Gişiminin inşa ettiği GökDeniz Kartal konut projesi 7.080 m2 üzerine 2 blok 35.000 m2 inşaat alanı ve 6.000 m2 bahçeden oluşuyor...

Meram Gödene 604 konut kura sonucu 11 Mayıs!

Meram Gödene 604 konut kura sonucu 11 Mayıs henüz açıklanmadı. Meram Gödene 604 konut kura sonucu 11 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi!

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut seferberliğinde 1 günde 300 konut satıldı!

Emlak Konut’un ikinci seferberlik hamlesine güvenen vatandaşlar kampanyaya tam destek verdi. Emlak Konut seferberliğinde 1 günde 300 konut satıldı.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 8 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa İli Gördes İlçesi'nde 200 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Manisa Gördes 200 konut için inşaat ihalesi düzenleyecek. 

İzmir'de günde 263 konut satıldı!

İzmir’de Kasım ayında satılan ev sayısı 7 bin 891’e ulaşırken, her gün 263 konut el değiştirdi.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları!

Konut, dükkan ve ofislerin bulunduğu Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları 509 bin TL’den başlayarak değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Toya Next Güneşli konut fiyatları!

Toya Next Güneşli konut fiyatları 298 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Next Güneşli projesi 2019 yılında tamamlanacak...

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

Gölbahçe konut fiyatları ne kadar?

Gölbahçe konut fiyatları 561 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gölbahçe Evleri projesinde daireler Eylül 2018 yılında teslim ediliyor...

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi konut kurası nerede?

Kura yöntemiyle 369 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi konut kurası nerede?

gökdeniz kartal konut fiyatları Haberi

gökdeniz kartal konut fiyatları


Gülsa inşaat –Bay Yapı Ortak Gişiminin inşa ettiği GökDeniz Kartal konut projesi 7.080 m2 üzerine 2 blok 35.000 m2 inşaat alanı ve 6.000 m2 bahçeden oluşuyor.


Herbiri yüzünü denize dönmüş, 204 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe dubleksinden oluşan 17 farklı tip, çok seçenekli daireler, eksiksiz ve mükemmel yaşam alanları sunuyor.


“Kentsel dönüşüm”


Ekonomik tanımla, kumun gümüşe, bakırın altına dönüşmesi gibi açıklanacak, bir “gayrimenkul değer artışı“ kavramı. Kentsel dönüşümün yıldızı Kartal’ın en nezih mahallelerinden birinde böylesi bir değere sahip olmak...


Kalite ve konfor,


Türkiye'nin en seçkin mimarılarından Ömer Çamoğlu’nun elinden çıkan bu projeye, hakkını vermek gerekiyordu. Kullandığımız her malzemenin üstünde titizlikle durduk, tekrar tekrar seçtiğimiz markaların doğruluğundan emin olduk.


O gün geldiğinde, bastığınız yerden, duvardan ve tavandan, kısaca herşeyiyle evinizden hâz almanın, pekte paylaşılamaz hissini...