29 / 03 / 2024

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Firma: Huzurlu İnşaat

Proje: Huzurlu Marmara Güneşli

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?



Huzurlu Marmara Güneşli Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor. Toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşan Huzurlu Marmara projesi 56 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.


İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres yoluna yakın mesafede yer alan Huzurlu Marmara'da daire alanları 135 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. 


Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli'de dairelerin yanı sıra  kapalı otopark, spor salonu, sauna, yürüyüş parkurları ve yarı olimpik kapalı havuz bulunuyor.


Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!


Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Huzurlu Marmara Güneşli, metrekaresi 4.200 TL’den satışa çıkmaya hazırlanıyor.


Huzurlu Marmara Güneşli Konutları konum olarak, TEM ve E-5 Otoyolunun tam ortasında, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Tel: 444 4 136

Web: http://www.huzurluinsaat.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön