26 / 04 / 2024

gökhan taş konut satışları açıklaması

gökhan taş konut satışları açıklaması

Bingöl ve Muş gibi Doğu kentlerindeki konut satışlarının yüzde 90’ından fazlasında nakit kullanıldığını dile getiren Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, ipotekli satış oranının en yüksek olduğu illerin ise Artvin ve Ardahan olduğunu belirtti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Konut satışlarında Türkiye Avrupa birincisi oldu! Bu yıl emlakta rekor kırıldı!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur ve Mastertürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, açıklanan konut satış rakamları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Şırnak'ta konut satışları yüzde 29,3 yükseldi!

Şırnak'ta konut satışları 2020'de bir önceki yıla göre yüzde 29,3 yükseldi. Şırnak'ı, yüzde 27,8 ile Gümüşhane, yüzde 25,8 ile Tekirdağ izledi.

Mart'ta konut fiyatları yüzde 0,9, kiralar yüzde 0,4 arttı!

Endeksa, TÜİK‘in açıkladığı 2020 Mart ayı gayrimenkul verilerini değerlendirdi. TÜİK verilerine göre, Mart'ta Konut satış fiyatlarında yüzde 0,9, kiralarda ise yüzde 0,4 artış yaşandı...

gökhan taş konut satışları açıklaması Haberi

gökhan taş konut satışları açıklaması

Yılın ilk 11 ayına ilişkin konut satış istatistiklerine göre, Türkiye genelinde satılan toplam konut sayısı 1 milyon 146 bini geçti. Kredi faizlerindeki yükselişlerin etkisiyle, özellikle senenin ilk yarısında ipotekli konut satışında ciddi düşüşler göze çarparken; Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illeri bu düşüşten en az etkilenen kentler olarak ön plana çıktı.

TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 24,6

Coldwell Banker olarak, TÜİK verileri üzerinden yaptıkları araştırmada Türkiye’de 81 kentin ipotekli konut satış oranlarını ortaya koyduklarını belirten Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, krediyle satış olarak da bilinen ipotekli konut satış oranının Türkiye genelinde yüzde 24,6 olarak yapıldığını belirtirken, “Türkiye haritasında doğuya doğru gittiğimizde bu oranın kademeli olarak düştüğünü; kuzey illerimizde ise bu oranın zirve yaptığını görüyoruz” diye konuştu.

ARTVİN VE ARDAHAN ZİRVEDE

İstatistiklere göre;...