29 / 03 / 2024

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat adres

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat adres

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güngör tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

TEPAV’dan çok konuşulacak araştırma! ‘Enflasyonun düşmesi için faiz yüzde 45 olmalı’

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı, hazırladığı Türkiye'nin Ekonomik Görünümü raporunda dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Rapora göre, politika faiz oranının bu yıl yüzde 40 seviyesine ve gelecek sene de yüzde 45 seviyesine çıkarılmasının "enflasyondaki düşüş için gerekli" olacağına vurgu

Kripto piyasasında heyecan yaratan araştırma! Bitcoin 42 bin doları aşabilir!

Kripto araştırma şirketi K33 Research, olası bir Spot Bitcoin ETF onayının piyasalarda yaratabileceği etkilere ilişkin bir rapor yayımladı ve “Bu durumda Bitcoin 100 gün sonra 42.000 dolar fiyat seviyelerini aşabilir” ifadesini kullandı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru 10 Nisan 2023…

Bu araştırma emeklilerin canını sıkacak! İkramiyeler şimdiden eridi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Araştırma Merkezi (DİSK-AR)'ın yayımladığı araştırmaya göre, emeklinin resmi enflasyona göre 5 senelik ikramiye kaybı 10 bin TL'ye yaklaştı.

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

İstanbul Medipol Üniversitesi tarafından Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacağı duyuruldu. İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Beykent Üniversitesi çok sayıda Araştırma ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 26 Şubat 2023!

Beykent Üniversitesi 20 Araştırma ve Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Dünyada ekonomik krizin ve resesyon beklentisinin etkileri hissedilmeye devam ederken, yoksulluk konusunda Almanya’da yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre Almanya’da her 4 genç yetişkinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat adres Haberi

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat adres
Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güngör tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket yurt içinde ve dışında her türlü inşaat işleri yapmak, resmi ve diğer kuruluşlar ile özel sektör ihalelerine girmek ve bu ihaleler ile ilgili yeterlik belgelerini almak, başkalarına ait müteahhitlik ve yeterlik belgelerini almak için çeşitli anlaşmalar yapmak ve bu yeterlik belgeleri ile ihalelere girmek, teknoloji transferi için lisans mühendislik müşavirlik ve benzeri anlaşmalar yapmak, Mesken, fabrika binaları, sanayi tesisleri, sanayi yan yapıları ve türlü yapı inşaat işlerini yapmak ve taahhüt etmek, arsa sahipleri ile anlaşarak, yapı, arsa ve arazi satın alarak ve...