25 / 04 / 2024

Gökyüzü Residence satılık

Gökyüzü Residence satılık

Keleşoğlu İnşaat'ın Göktürk'teki projesi Gökyüzü Residence tamamlandı. 23 bin metrekarelik inşaat alanında 88 daireden meydana gelen projede yaşam bu ay başladı.

Greenox Residence satılık daire!

Greenox Residence satılık daire daire fiyatları 480 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Elexia Topkapı Residence satılık!

Elexia Topkapı Residence satılık dairelerin fiyatları 593 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Güzelce Bizim Evler Residence satılık!

Güzelce Bizim Evler Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Konut alanı 180 bin metrekareden oluşan proje İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek.

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık!

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık daire alanları 87 ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Four Winds Residence satılık fiyatları!

Four Winds Residence satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Toplamda 341 adet konuttan oluşan proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık!

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

The Address Residence satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen The Address Residence satılık daire fiyatları 595 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

İzmir Kavuklar Bornova Residence satılık!

İzmir Kavuklar Bornova Residence satılık evlerin fiyatları 156 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kavuklar Bornova Residence projesinde dairelerin 2018 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Propa İnşaat Propa Plus Residence satılık!

Propa İnşaat Propa Plus Residence satılık dairelerin fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Şişli Zincirlikuyu'da yükselen Propa Plus Residence'ta teslim 24 ay sonra yapılıyor...

Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık!

Lansmanı 7 gün sonra yapılacak olan Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık daireleri A plus olarak tasarlandı. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Gökyüzü Residence satılık Haberi

Gökyüzü Residence satılık

7 ayrı blok ve 14 farklı konut tipi bulunan Gökyüzü Residence'da son 5 dubleks daire satışta. Fiyatlar ise 650 bin ile 750 bin YTL arasında farklılık gösteriyor. Jüpiter bloğunun çatısında bir de gözlem evi bulunan Gökyüzü Residence'ta 85 metrekare 1+1, 115 metrekare 2+1, 167 metrekare 3+1'ler ile 4+2 ve 5+2 dubleks daireler yer...