24 / 04 / 2024

Golden Rest Hotel satılıyor mu

Golden Rest Hotel satılıyor mu

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ayvansaray Millenium Golden Horn Hotel için imzalar atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilenen Ayvansaray Türk Mahallesi'nde hizmet verecek otel için iş birliği anlaşması imzalandı.Başkan Demir, "Burası tasarımcıların, İstanbulluların uğramak istediği önemli bir yer olacak" dedi.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn açıldı!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da katıldı...

Kıbrıs'ın inşaat firmaları bir araya geldi!

Kuzey Kıbrıs’ın köklü girişimlerinden Darem Trading LTD, Kuzey Kıbrıs inşaat sektörünün önde gelen isimlerini Golden Tulip Hotel’de düzenlenen Alumil tanıtım toplantısında bir araya getirdi...

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi açıldı!

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi, Tolga Urcan Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel, turizm sektörünü ağırladı!

Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu Haliç'teki Hotel Projesi Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel'de ev sahipliği yaparak turizm sektörünün önemli isimlerini ağırladı

Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, hizmet vermeye başladı!

İstanbul'un yeni finans ve iş merkezi Ataşehir'de 50 milyon dolarlık yatırımla kurulan Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, hizmet vermeye başladı

Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, Ataşehir'de konuklarını ağırlamaya başladı!

Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, İstanbul'un yeni finans ve iş merkezi Ataşehir'de konuklarını ağırlamaya başladı

ABD'nin Golden Gate Köprüsü 75 yaşına giriyor!

ABD'nin Golden Gate Köprüsü ile ünlü San Francisco dün sis bulutlarının oluşturduğu bir denizin ortasında kaldı

Golden Rest Hotel satılıyor mu Haberi

Golden Rest Hotel satılıyor mu

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan otel binası için 22 milyon 545 bin TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Mahalinde yapılan tespitlerde taşınmazın 1.kat ,2.kat, 3.kat ve 4. Katının brüt alan olarak onaylı mimari projesine uygun inşa edildiği kısmen iç bölümlendirmelerinde değişiklikler yapıldığı görülmüştür. Zemin katta konumlu 3 nolu depolu dükkana ait zemin katında yer alan 45 metrekarelik dükkan hacmi ile bodrum katında yer alan 19 m2 lik depo hacminin otelin kapalı kullanım alanına eklenerek toplam brüt 64 m2 lik büyüme yapıldığı görülmüştür. 

Rapor konusu taşınmazlar , İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde 5 dış kapı numaralı Golden Rest Hotel binası...