28 / 03 / 2024

golf kent ankara teslim tarihi

golf kent ankara teslim tarihi

Turyap Golfkent satılık konut kapsamında 2 oda 1 salon dairelerden 5 oda 1 salon dubleks villaya kadar seçenekler bulunuyor. Ankara Golfkent projesi 5 etaptan oluşuyor...

Golf Kent Ankara iletişim!

Golf Kent projesi Turyap tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den meydana geliyor. Golf Kent Ankara iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Golf Kent Ankara fiyat!

Golf Kent Ankara fiyat bilgisi kapsamında konutların fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriyor

Golf Kent Ankara satılık daire!

Golf Kent Ankara satılık daire fiyatları 220 bin liradan başlayarak değişiyor. Golfkent Ankara projesi 3 etap olarak inşa ediliyor...

Ankara Golfkent iletişim!

Ankara Golfkent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Yenimahalle Golfkent satılık ev fiyatları 220 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Sinpaş'tan Başkent Ankara’nın 100 Yılı kitabı!

Sinpaş Holding, başarı yolculuğunda ilk adımını attığı Ankara’nın kültür dünyasına çok önemli bir çalışmayla katkı sağladı. Atlas Tarih’in katkılarıyla hazırlanan ‘Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ isimli kitabı, Sinpaş’ın örnek projeler hayata geçirdiği Ankara’ya en yeni armağanı oldu.

TURYAP, Ankara Golf Kent'te 301 konutluk arsayı satışa çıkardı!

TURYAP Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda yer alan Ankara Golf Kent projesindeki 301 konutluk arsayı satışa çıkardı. Toplam 48 bin 593 metrekarelik arsanın satış bedeli 31 milyon 585 bin 450 TL olarak belirlendi.

STK'lar Ankara Golf Kent'te buluştu!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent 18 Aralık 2016 günü Ankara Golfkenti ziyaret eden Sivil Tolum Kuruluşlarının yöneticileri mutlu ve zinde bir yaşam için “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf sporunu keşfe çıktılar.

2023 Başkent Ankara imar planı değişikliği askıda!

Ankara İncek Bulvarı üzerinde yer alan Cemil Özgür Tuğla Fabrikası 2567 parsele ilişkin 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara Kent İncek'te ön talep süreci devam ediyor!

YAKLAŞIK 50 yıldan bu yana özellikle Başkent Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor.

Ankara Golf Kent'te arsalar satışta!

TURYAP, yapımı süren 2 bin 640 konutluk Ankara Golf Kent projesi kapsamında 3 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için kat karşılığı teklif alımları yapılıyor.

Ankara Golf Kent projesi 144.6 milyon TL'ye satılıyor!

TURYAP Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda yer alan Ankara Golf Kent projesini satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 144 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Konut satışında Başkent Ankara ikinci!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı ekim ayı 'Konut Satış İstatistikleri'ne göre Başkent, konut satışlarında İstanbul'un ardından ikinci sırada yer aldı. Ankara'da 11 bin 28 konut satıldı

Ankara Kent İncek projesinde çalışmalar hızla devam ediyor!

Lüks ve marka konut projelerine ev sahipliği yaparak Başkent Ankara'nın en gözde yerleşim merkezi haline gelen İncek, şimdi de Besa Grup kalitesiyle tanışmaya hazırlanıyor.

golf kent ankara teslim tarihi Haberi

golf kent ankara teslim tarihi

2 bin 640 konuttan oluşan Golfkent projesi Turyap imzasıyla yükseliyor. Turyap Golfkent satılık konut bilgileri haberimizin devamında bulunuyor.


Ankara Golfkent'te inşa edilen projede yüzme havuzu, buhar banyosu, golf sahası ve oyun alanlarına yer veriliyor. Turyap Golfkent satılık konutları 2 oda 1 salon dairelerden 5 oda 1 salon dubleks villaya kadar değişiyor.


Turyap Golfkent fiyat listesi!

Turyap Golfkent satılık daire fiyatları için satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Golfkent Ankara 5 etaptan meydana geliyor.


Golfkent Ankara teslim tarihi birinci etap için 2013 yılının sonu, ikinci etap için 24 ay sonrası olarak planlanıyor. Ankara Yenimahallede yer alan proje 1 milyon 260 metrekare arsa alanına sahip.


Golfkent ulaşım: Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Telefon : 0312 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Çiğdem...