20 / 04 / 2024

Gölmahal evleri teslim

Gölmahal evleri teslim

Büyükçekmece Gölü kıyısında etap etap inşa edilen Gölmahal'de 2'nci etap villaların teslimi sürüyor. Projede satışı henüz yapılmamış 5 villa bulunuyor. Fiyatlar şerefiyesine göre 1 milyon 495 bin dolar ile 1 milyon 595 bin dolar arasında değişiyor.

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark Evleri fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Peki Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi ne zaman?

Sinpaş Gökorman Evleri ödeme şartları 2017!

Sinpaş Gökorman Evleri ödeme şartları 2017 bilgileri kapsamında yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. Gökorman'da konutlar 30 ay sonra teslim edilecek...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi!

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Gökorman projesinde aylık 2 bin 292 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi ne zaman?

Avenue İstanbul Evleri teslim tarihi!

Avenue İstanbul Evleri teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan Avenue İstanbul'da konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi!

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada projesinde 273 daire yer alıyor...

Sinpaş GYO Gökorman Evleri fiyatları!

Sinpaş GYO Gökorman Evleri fiyatları minimum 314 bin TL'den başlıyor. Gökorman projesinde dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi!

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi 2018'in son çeyreği olarak belirtiliyor. Pera Gümüşlük Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor...

Gökorman Evleri Ümraniye ev fiyatları!

Gökorman Evleri Ümraniye ev fiyatları ön satış dönemine özel 314 bin 331 TL'den başlıyor. Sinpaş Gökorman projesi 30 ay sonra teslim ediliyor...

Gölmahal evleri teslim Haberi

Gölmahal evleri teslim


Büyükçekmece Gölü kıyısında etap etap inşa edilen Gölmahal'de 2'nci etap villaların teslimi sürüyor. Projede satışı henüz yapılmamış 5 villa bulunuyor. Fiyatlar şerefiyesine göre 1 milyon 495 bin dolar ile 1 milyon 595 bin dolar arasında değişiyor. 


31 Aralık tarihine kadar projeden villa alanların adına KDV'nin tamamının Yalçınlar Group tarafından ödeneceği belirtiliyor. 


Banka kredisine uygun evler için şirket bünyesinde 60 ay vade imkanı da sunuluyor. 

Proje 92 bin 470 metrekarelik alanda 38 villadan oluşuyor. Doğalgaz kullanılmayan GölMahal'de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor ve doğalgaza göre yüzde 30-40 tasarruf edildiği belirtiliyor. 10 bin metrekarelik ortak kullanım alanında tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzlan, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de...