25 / 04 / 2024

gölmahal villa projesi

gölmahal villa projesi

Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen ve 38 villanın yer aldığı lüks yaşamın yeni adresi GölMahal Villaları’nda fiyatlar 1.495.000 dolar ile 1.595.000 dolar arasında değişiyor...

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Malatya'daki cephe güzelleştirme projesi ruhsata takıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Konağı arkasındaki Atmalı Sokak ile karşı sıranın ön cephelerinde bulunan yapıların dış cephe güzelleştirmesi projesi, birçok binanın inşaat ruhsatı veya yapı kullanma ruhsatlarının bulunmaması nedeniyle iptal oldu.

Bilyapı İnşaat'tan Blue Sea Gürpınar projesi geliyor!

Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi'inde inşa edilen Blue Sea Gürpınar projesi Bilyapı İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje 10 blok şeklinde inşa ediliyor.

Huzurlu Marmara Güneşli projesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Huzurlu Marmara Güneşli projesi 310 adet konuttan meydana geliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Perola Residence Güneşli projesi!

Three Sun firması tarafından inşa edilen ve bu yıl satışa sunulması planlanan Perola Residence Güneşli projesi hayalleri gerçekleştiriyor. İşte dairelerle ilgili detaylı bilgiler...

Balıkesir Gömeç Sahil Projesi MI PİM 2016 Fuarı'nda tanıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Gömeç Sahil Projesi', henüz yeni açıklanmasına rağmen ilçedeki inşaat ve emlak piyasasının tavan yapmasına neden oldu.

Toya Next Güneşli Projesi!

Toya Next Güneşli projesi için ön talepler toplanıyor. Toya Yapı'nın yeni projesi Toya Next Güneşli'nin satışları iki hafta içerisinde başlayacak. Projede konut ve ticaret alanları yer alıyor.

gölmahal villa projesi Haberi

gölmahal villa projesi


Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında yaklaşık 94 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen ve 38 villanın yer aldığı lüks yaşamın yeni adresi Gölmahal Villaları’nda yeni fiyatlar 1.495.000 dolar ile 1.595.000 dolar arasında değişiyor.


Türkiye’de pek çok ilke imza atan GölMahal Villaları, standart binalara göre %20 ile %50 gibi ciddi oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. GölMahal Villaları, sitede kurulan güneş enerji panelleri ile kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesis ve ortak alan aydınlatmalarında kullanılıyor. Villa çatılarında bulunan güneş panelleri ile sıcak su ihtiyacı sağlanıyor.

Özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları arıtılarak geri dönüşümü sağlanan sular, yeniden kullanıma veriliyor. 

Doğalgaz kullanılmayan GölMahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor....