27 / 04 / 2024

Goodyear Kavşağı yan yol açılış

Goodyear Kavşağı yan yol açılış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor.

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Sultangazi Metris Kavşağı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi Metris Kavşağı - Avrupa Konutları Arası Tem Güney Yan yolu Yol Kavşak Uygulama Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nın temel hafriyatı tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında yan yol uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı’na ilk asfalt döküldü!

Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı’nda kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

Kocaeli Kuzey Yan Yol hizmete açılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Gebze Anibal Kavşağı'na alternatif güzergahlar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UTDK’nın kararı gereğince, D-100 Gebze Anibal Kavşağı’nda yapılacak köprü işleri, üst yapı inşaatı nedeniyle yan yollar kullanılamayacak.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

Goodyear Kavşağı’nın güney yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor.

Goodyear Kavşağı yan yol açılış Haberi

Goodyear Kavşağı yan yol açılış


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergah olan güney yan yolu trafiğe açacak.



22 ADET KİRİŞ MONTE EDİLDİ


Köprü üzerinden geçen anayol çalışmalarını da hızla devam ettiren Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kumla Deresi üzerindeki kiriş montajlarını tamamladı. Ekipler köprünün trafiğe açılması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Dere üzerine uzunluğu 42 metre olan 22 adet beton kiriş yerleştirildi. Kirişlerin montajının ardından üst yapı çalışmaları başladı. Aralık ayının ilk haftasında köprünün güney anayolunun trafiğe açılması hedefleniyor. Aralık ayının sonunda ise kuzey anayolun da hizmete girmesi planlanıyor.




YAN YOLLARIN D-100’E KATILIMI SAĞLANACAK


Proje...