25 / 04 / 2024

Google Glass kiralamaları

Google Glass kiralamaları

METREKARE.com, Türkiye'de bir 'ilk' olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını hayata geçiriyor. Firma Google Glass ile uyumlu yazılımı sayesinde emlak alımı ve kiralamasını her ortamda yapılmasını sağlayacak...

Google'a beklenen özellik geliyor! Milyarlarca Android cihaz kullanacak

Tile ve Apple gibi, Google da artık eksik gadget'larınızı bulmak için diğer kişilerin sahip olduğu cihazlara güvenecek. Ancak şirket, gizliliğin önceliklerinin başında geldiğinde ısrar ediyor.

Heyecanla beklenen fiyat performans odaklı telefon: Google Pixel 7a tanıtıldı!

Google bugün I/O 2023 konferansında Google Pixel 7a modelini tanıttı. İşte Google Pixel 7a'nın özellikleri ve fiyatları!

Google, yeni katlanabilir telefonu Pixel Fold'u tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı!

Google, uzun süredir beklenen Pixel Fold adlı katlanabilir telefonunu sonunda tanıttı. I/O 2023 konferansında duyurulan bu yeni cihaz, birçok özellikle birlikte geliyor. İşte, Google Pixel Fold hakkında bilmeniz gerekenler...

Google Pixel 7a özellikleri ve tanıtım tarihi sızdırıldı: İşte detaylar!

Google'un uygun fiyatlı akıllı telefon serisi Pixel, yeni bir modelle genişlemeye hazırlanıyor. İşte cihaz hakkında bilinen bütün ayrıntılar...

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Google'ın fiyat performans telefonunu bekleyenler müjde! Tarih verildi

Google'ın henüz detayları tam netlik kazanmış olmasa bile ortaya çıkan son bilgiler ışığında Google'ın yeni fiyat performans odaklı Pixel 7a modeli önümüzdeki 2 hafta içerisinde mağazalara ulaşacak.

Google'ın 123 dolarlık Pixel Watch'unu 400 dolara satması olay yarattı!

Google'un Pixel Watch modelinin tüm bileşenlerinin sadece 123 dolar maliyeti olduğu ortaya çıktı. Akıllı saat, LTE sürümüyle Amerika'da 400 dolar fiyatla satılıyor.

Google'da katlanabilir telefon sektörüne giriyor!

Teknoloji devi Google'ın ilk katlanabilir telefon Pixel Fold, Galaxy Z Fold 4'ten daha ağır olacak. İşte detaylar!

İkinci el araçlarda yeni dönem! Google olaya el attı, yepyeni bir döneme girildi!

Google’dan ikinci el araçlara ilişkin yeni bir güncelleme geliyor. Arama devi Google, ikinci el araç arayan ve satın almak isteyen kişiler için yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. İşte detaylar...

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Son dönemde en çok konuşulan yeni yapay zeka projelerinden biri olan ChatGPT, Google’da kriz yaratmaya devam ediyor. Konuya ilişkin Google ve çatı şirketi olan Alphabet nasıl aksiyon alacakları üzerinde çalışırken son olarak şirket kurucuları ofise acil toplantıya çağrıldı.

Bu uygulama Google’ın tahtını sarsıyor! “ChatGPT” ile tanışın!

Yapay zeka kullanılan çok yönlü uygulama “ChatGPT” Google’a rakip olmaya hazırlanıyor. Sohbet etmek, çeviri yapmak, problem çözmek gibi ilgi çekici özellikleri olan ChatGPT, nasıl bir uygulama? Başka neler yapıyor? 

Google Glass kiralamaları Haberi

Google Glass kiralamaları

Metrekare.com, giyilebilir ve mobil teknolojilerle uyumlu yazılımı sayesinde, üyelerine yolda gezerken bile emlak sorgulama imkânı sunacak. 


METREKARE.com, Türkiye'de bir 'ilk' olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını hayata geçiriyor. Firma Google Glass ile uyumlu yazılımı sayesinde emlak alımı ve kiralamasını her ortamda yapılmasını sağlayacak. 


HEDEF PAZAR LİDERLİĞİ 


Yeni uygulamaları hakkında bilgi veren Metrekare.com Kurucu Ortağı ve CEO'su Serhat Karahan, "Google Glass'ın ardından akıllı saatler için Metrekare.com uygulamasını gerçekleştirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. Üye sayılarının 20 bin, aylık ziyaretçi sayılarının ise 1 milyona ulaştığını söyleyen Karahan, sitenin 3 yıl içinde; 15 milyon TL ciro, ayda 10 milyon ziyaretçi ve 100 milyon dolarlık değere ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Karahan 4 yıl içinde pazar lideri olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 


ÇEVRESİNİ DE TANITIYOR 


METREKARE.com'da sadece emlakla ilgili gerekli bilgileri üretmek için...