26 / 04 / 2024

Google Glass'la emlak alımı ve kiralaması kolaylaşacak!

Google Glass'la emlak alımı ve kiralaması kolaylaşacak!

METREKARE.com, Türkiye'de bir 'ilk' olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını hayata geçiriyor. Firma Google Glass ile uyumlu yazılımı sayesinde emlak alımı ve kiralamasını her ortamda yapılmasını sağlayacak...



Metrekare.com, giyilebilir ve mobil teknolojilerle uyumlu yazılımı sayesinde, üyelerine yolda gezerken bile emlak sorgulama imkânı sunacak. 


METREKARE.com, Türkiye'de bir 'ilk' olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını hayata geçiriyor. Firma Google Glass ile uyumlu yazılımı sayesinde emlak alımı ve kiralamasını her ortamda yapılmasını sağlayacak. 


HEDEF PAZAR LİDERLİĞİ 


Yeni uygulamaları hakkında bilgi veren Metrekare.com Kurucu Ortağı ve CEO'su Serhat Karahan, "Google Glass'ın ardından akıllı saatler için Metrekare.com uygulamasını gerçekleştirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. Üye sayılarının 20 bin, aylık ziyaretçi sayılarının ise 1 milyona ulaştığını söyleyen Karahan, sitenin 3 yıl içinde; 15 milyon TL ciro, ayda 10 milyon ziyaretçi ve 100 milyon dolarlık değere ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Karahan 4 yıl içinde pazar lideri olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 


ÇEVRESİNİ DE TANITIYOR 


METREKARE.com'da sadece emlakla ilgili gerekli bilgileri üretmek için kurdukları bir departmanları olduğuna dikkat çeken Karahan, "Bu ekip, ilanlar için mahallenin geçmiş fiyatlarının, bölgenin özelliklerinin, en yakın eczane, okul ve AVM'nin, ulaşım olanaklarının özetini de çıkarıyor" dedi. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön