19 / 04 / 2024

Google Glass

Google Glass

20 bin kayıtlı kullanıcı ve aylık 1 milyon ziyaretçi trafiği olan Metrekare. com 3 yılda; 15 milyon TL ciro, ayda 10 milyon ziyaretçi ve yaklaşık 100 milyon dolarlık şirket değerine ulaşmayı hedefliyor.

Google Glass'la emlak alımı ve kiralaması kolaylaşacak!

METREKARE.com, Türkiye'de bir 'ilk' olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını hayata geçiriyor. Firma Google Glass ile uyumlu yazılımı sayesinde emlak alımı ve kiralamasını her ortamda yapılmasını sağlayacak...

Metrekare.com Google Glass uygulamasını tanıttı!

Emlak sektöründe devrim yaratma mottosu ile, teknolojik yenilikleri entegre bir şekilde kullanan Metrekare.com, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını da tanıttı.

Google Glass, en uygun evi bulacak!

Google Glass için, tamamıyla içeride geliştirilen uygulamada kullanıcılar o an yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden hemen haberdar olup harita üzerinde görüntüleyebiliyor...

Türkiye’de Google Glass’a özel ilk emlak uygulaması!

Türkiye’de ilk defa Google Glass’a özel emlak uygulaması geliştirildi.Sesli komutlar ve parmak hareketleriyle dokunmatik olarak gerçekleştirildiği Google Glass uygulamasında size en uygun evi artık akıllı gözlüğünüzle bulmak mümkün...

Türkiye’de Google Glass’a özel ilk emlak uygulaması!

Türkiye’de Google Glass’a özel ilk emlak uygulaması geliyor. Bütün işlemlerin sesli komutlar ve parmak hareketleriyle dokunmatik olarak gerçekleştirildiği Google Glass uygulamasında size en uygun evi artık akıllı gözlüğünüzle bulmak mümkün...

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Beko'dan yılbaşına özel Grundig Google TV'lerde indirim kampanyası...

Beko'dan seçili ürünlerde efsane bir kampanya fırsatı. Beko, Yılbaşına Özel Grundig Google TV'ler 11.999 TL'den başlayan indirim fıratları sunuyor. Beko, aralık ayına özel bir kampanya sunmaktadır. Kampanya 21-31 Aralık 2023 tarihleri içerisinde geçerli olacaktır. İşte ayrıntılar...

Google deprem uyarı sistemi telefondan nasıl açılır?

Depremden kısa süre önce bildirim atan Google deprem uyarı sisteminin nasıl aktif edildiği vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki, Google deprem uyarı sistemi telefondan nasıl açılır?

Google dövizi tekrar düşürdü! Arama yapanlar şaştı kaldı! Dolar 24, euro 25 TL! Neler oluyor?

Son zamanlarda tarihi zirveleri ile gündemden düşmeyen dolar ve euro kurunda geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da yine rakamlar farklı açıklandı. Google'da bir anda dolar 24 euro ise 25 TL oldu.Neler oluyor?

Dolarda tansiyon yükselten tablo: 4 TL birden düşmüştü! Google'da dolar neden 24.05 TL oldu?

Google'da dün gece yaşanan dolar hatası gündem olmuştu. Dolar/TL kuru Google'de bir anda 24,05 TL oldu. Peki dolar neden 4 lira birden düştü? Dolar 24,05 seviyesine niçin geriledi? İşte tansiyon yükselten dolar gelişmesi...

Philips 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’nin fiyatı açıklandı!

Philips’ten evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Philips, 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’yi satışa çıkardığını açıkladı.

Vestel 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel, televizyon izlemeyi zevk haline getiren bir televizyonla adeta müşterilerinin gönlünü fethetti. 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV’yi satışa çıkaran Vestel, ayın zamanda peşin fiyatına 4 taksit imkânının da olduğunu açıkladı.

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Google Pixel 8a: Sınırları zorlayan performansıyla dikkat çekiyor! İşte muhteşem detaylar

Yakın zamanda ortaya çıkan Geekbench veritabanında Google Pixel 8a'nın görünümü, kullanıcılara neler sunabileceği konusunda ipuçları veriyor. İşte detaylar...

Google deprem bildirimi nasıl kullanılır? Deprem bildirimi nasıl açılır? Google Android Deprem Uyarı Sistemi kullanımı!

Türkiye geneli son günlerde adeta beşik gibi sallanıyor. Ülkemizde sık sık meydana gelen depremlerin ardından, saniyeler önceden depremi bilmek isteyen vatandaşlar, Google Android Deprem Uyarı Sistemi'ni araştırmaya başladı. Peki Google deprem bildirimi nasıl kullanılır?

Google'ın üstün mühendislik harikası: Pixel 8 ve Pixel 8 Pro!

Google'ın merakla beklenen akıllı telefon modelleri Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun sızdırılan özellikleri, teknoloji dünyasını sallıyor. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun iddialı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.

Google Glass Haberi

Google Glass



Emlak alma, satma ve kiralama seri ilan sitesi Metrekare.com, konut almak isteyenlerin ‘tüm sorularını’ yanıtlama iddiasıyla sektöre girdi.


20 bin kayıtlı kullanıcı ve aylık 1 milyon ziyaretçi trafiği olan Metrekare. com 3 yılda; 15 milyon TL ciro, ayda 10 milyon ziyaretçi ve yaklaşık 100 milyon dolarlık şirket değerine ulaşmayı hedefliyor. Basın lansmanında konuşan Metrekare.com Kurucu Ortağı ve CEO’su Serhat Karahan, 2 bin emlak ofisi ile birlikte çalıştıklarını ve emlak ofislerinin 500 TL ödeyerek ilanlarını siteye ekleyebildiklerini belirtti.


Ev arama kısmında tüketicinin kafasına takılan bütün sorulara cevap vererek diğer ilan sitelerinden ayrılmak istediklerini belirten Karahan, “Bunun için sadece emlakla ilgili gerekli bilgileri üretmek için kurduğumuz bir departmanımız var. Bu ekip, ilanlar için mahallenin geçmiş fiyatlarını, bölgenin özelliklerini, en yakın eczane, okul ve...