26 / 04 / 2024

gop plevne inşaatı son durum

gop plevne inşaatı son durum

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

GOP Plevne'nin yüzde 80'i satıldı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesiyle 2021 yılını dönüşüm yılı ilan eden Bahaş Holding, İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. 

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde inşaat başlıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak..

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

GOP Plevne fiyat!

29 Mart'ta temeli atılacak olan GOP Plevne projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. By Oktay Öz İnşaat imzasıyla yükselen Gaziosmanpaşa Plevne projesinde ön talepler toplanıyor. İşte GOP Plevne fiyat listesi..

GOP Plevne'de ön talep dönemi başladı!

Gaziosmanpaşa'nın kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen GOP Plevne projesinin temeli 29 Mart'ta atılacak.

Gop Plevne İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gop Plevne İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Rüstem Oktay Öz tarafından 3 milyon TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

gop plevne inşaatı son durum Haberi

gop plevne inşaatı son durum

Essenora ve GOP Plevne projesi ile CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini alan BY Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Jeoloji Mühendisi R. Oktay Öz fuara ilişkin ve projeler hakkında açıklama yaptı. 


Kentsel dönüşüm hız kazandı

Oktay Öz, "Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin kentsel dönüşümü 2012 yılında başlamıştı ancak aslında geçen sene ve bu sene hız kazandı." dedi. Yaşanabilir güvenli yerlerin yapılması gerektiğinin altını çizen Öz, konutların deprem yönetmeliğine uygun olması gerektiğini söyledi. Öz, "Nitelikli proje yaparken aynı zamanda sağlam projeler yapmamız gerekiyor.Biz de onu gerçekleştiriyoruz" dedi. 


Essenora projesine ilişkin bilgi veren Öz, "Yaklaşık 800 birimden oluşan Essenora projesinde oturumlar başladı. Projede yaklaşık 120 adet bağımsız birimin satışı devam ediyor." ifadelerini kullandı.


İnşaat durumunun su basmaz seviyesine geldiği GOP Plevne projesi 3 etaptan oluşuyor....