23 / 04 / 2024

Görükle Gençlik Merkezi projesi son durum

Görükle Gençlik Merkezi projesi son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmaları kapsamında Görükle’de inşaatı devam eden gençlik merkezinin, 2017 yılının ortalarında faaliyetine başlayacağını söyledi.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Görükle Gençlik Merkezi projesi son durum Haberi

Görükle Gençlik Merkezi projesi son durum


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kalite kenti Bursa’yı oluştururken geleceğe yönelik yatırımlarının da sürdüğünü söyledi. Başkan Altepe, Görükle’de inşaatı devam eden gençlik merkezinin 2017 yılının ortalarında faaliyetine başlayacağını söyledi.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirirken gençlere yönelik çalışmaların da hızla sürdüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Görükle’de inşaatı devam eden gençlik merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Altepe, “Uludağ Üniversitesi ile üniversitenin bulunduğu Görükle, Bursa için çok önemli bir bölge. 60 binin üzerinde öğrencisi olan Uludağ Üniversitesi’ne her alanda destek vermek için projeler geliştiriyoruz” şeklinde konuştu.


7500 metrekarelik kompleks

Başkan Altepe, bu projelerden birinin de Görükle’nin girişinde inşaatı devam eden gençlik merkezi olduğunu ifade ederek, “Gençlik merkezi inşaatımız hızla devam ediyor ve inşallah 2017...