19 / 04 / 2024

göynük toki evleri ne zaman teslim

göynük toki evleri ne zaman teslim

TOKİ tarafından Göynük'ün Sofu Ali Mahallesi Bey Tepesi Mevkisinde yapımı tamamlanan 240 konut, bir cami ve bir iş merkezinden oluşan konutlar hak sahiplerine verildi. Konutların yapımına 2010 yılında başlanmıştı...

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük 106 konut projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Göynük'te 106 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 106 yeni konut inşa edecek.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bolu Göynük 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Göynük 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Göynük Sanayi Sitesi'ne ek blok inşa edilecek!

Kocaeli'nin Göynük ilçesinde bulunan sanayi sitesine 8 dükkanlık ek blok inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Göynücek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Göynücek projesinde yer alan daireler için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

göynük toki evleri ne zaman teslim Haberi

göynük toki evleri ne zaman teslim


Bolu'nun Göynük ilçesine Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 240 konut hak sahiplerine teslim edildi.


TOKİ tarafından Göynük'ün Sofu Ali Mahallesi Bey Tepesi Mevkisinde yapımı tamamlanan 240 konut, bir cami ve bir iş merkezinden oluşan konutlar hak sahiplerine verildi.


Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Göreve başladığım günden itibaren ilçemizin en büyük sıkıntılarından biri olan konut sorununu çözmek amacıyla 2010 yılında başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde TOKİ ve Göynük Belediyesi iş birliği ile çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında ilçemiz Sofu Ali Mahallesi Bey Tepesi mevkinde 2011 yılında inşaatına başlanılan ve geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan konutlar teslim edildi." diye konuştu.


"Biz bu güne dek Göynük'te tarihinde yapılmamış yatırımlar yaptık" diyen Kazan, "İlçemiz ve halkımız için sorun teşkil eden sıkıntıları ortadan kaldırmak adına birçok...