26 / 04 / 2024

Gözde Sitesi konut fiyatları

Gözde Sitesi konut fiyatları

Gözde Sitesi'ndeki konutlar yıl sonu teslim edilecek. Projedeki konutlar 2+1 şeklinde tasarlandı...

Gözde Kurtköy Sitesi'nde 150 bin liraya 2+1! 50 ay sıfır faiz!

Gözde Sitesi'nde yer alan konutların fiyatları 150 bin liradan başlıyor. Projedeki konutların tamamı 2+1 şeklinde tasarlandı

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Bireysel kredilerin yüzde 33'ü konut kredilerinden oluştu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi nisan ayı bülteni yayımlandı. Verilere göre; bireysel kredilerin yüzde 33'ü konut kredilerinden oluştu.

Şehirlerin en gözde konut lokasyonları!

Türkiye'nin mega illeri olan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki en gözde konut bölgeleri sizleri için araştırıldı. İşte il il en pahalı konutların olduğu ilçeler...

Türkiye yabancı gayrimenkul yatırımları için gözde ülke!

TÜİK 2019 Mart konut satış istatistiklerini değerlendiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Türkiye yabancı yatırımcılar için gözde bir ülke olmaya devam ediyor. Yabancılar hem oturmak hem de yatırım için ülkemizden ev almaya devam ediyor." dedi...

Üç büyük şehrin en gözde konut ve iş yeri lokasyonları!

3 büyük ildeki en gözde konut ve iş yeri bölgeleri araştırmasına göre konut ve iş yerinde İstanbul’da Beşiktaş, Ankara’da Çankaya, İzmir’de ise Çeşme öne çıkıyor...

Konut üreticilerinin gözde bölgesi Pendik!

Anadolu yakasının önemli bir merkezi olan Pendik, kara yolundan hava ulaşımına, marinadan demiryolu ağına kadar ulaşım seçenekleriyle konut üreticilerinin gözde adresi oldu.

Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman Evleri'nde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Gözde Sitesi konut fiyatları Haberi

Gözde Sitesi konut fiyatları



M. Yılmaz İnşaat ortağı AGS Grup Sanayi'nin hayata geçirdiği Gözde Sitesi projesi, Pendik- Kurtköy'de yer alıyor. 


Toplam 2 blok halinde yükselen projede 60 konut yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Gözde Kurtköy Evleri'nde yer alan konutların alanları 102 metrekare. Projede fiyatlar 150 bin lira ve 175 bin lira olarak belirlendi. 


Projede 50 ay vadelendirme yapılıyor. Bu vadelendirme kredisiz, vade farksız ve kefilsiz yapılıyor. Taksitler 1500 liraya denk geliyor. PRojedeki konutlar Aralık 2012'de teslim edilecek. 


A.  Aziz YILDIZ - 0532 307 50 53

Adnan TOPAL - 0532 696 08 33

 Telefon No: 0216 378 0 900

Faks No: 0216 378 06 04