29 / 03 / 2024

göztepe gürel aksel stadyumu nerede

göztepe gürel aksel stadyumu nerede

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gürel ve Serdar Güray Oktay ortaklığında kuruldu.

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Agit İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agit İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gürel tarafından kuruldu.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Agf Harita Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agf Harita Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Gürel Fırlarer ve Zafer Çelik ortaklığında kuruldu.

Kiracılar hangi şartlarda tahliye edilebilir?

Star Kıbrıs köşe yazarı Begüm Gürel bugünkü köşesinde kiralanan gayrimenkullerde yaşanan sorunları kaleme aldı. İşte Begüm Gürel'in 'Kiralananın tahliyesi açısından şartlar ve iki haklı ihtar' başlıklı yazısı...

göztepe gürel aksel stadyumu nerede Haberi

göztepe gürel aksel stadyumu nerede

Göztepe'de 26 Ocak 2020'de taraftarlara kapılarını açacak olan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılışı için gün sayarken Futbol Federasyonu'ndan sevindirici haber geldi. TFF yaptığı talimat değişikliğiyle Göztepe'ye kale arkasında ayakta seyirci uygulaması için yolu açtı. Uygulama Beşiktaş maçından sonra devreye girebilecek ve stadın kapasitesi  ilk olarak 20 binden 25 bine çıkacak. 

Yeni Asır'da yer alan habere göre; 6222 Sayılı Kanun'da yapılan değişikliğin ardından statlarda kale arkası tribünlerine ayakta seyirci alınabilmesinin önünün açıldığı, TFF'nin Stadyum ve Güvenlik Komitesi Talimatı'nda yaptığı değişiklikle bunun artık gerçekleştiği bildirildi. Böylece Göztepe bir ilki gerçekleştirip Türkiye'de ilk kez ayakta maç izlenebilecek stadın ev sahipliğini üstlenecek. Uygulamanın 9 Şubat 2020'deki Rize maçıyla faaliyete geçirilmesi düşünülüyor.

Beşiktaş maçına yetişmedi

Kulüpten yapılan açıklamada uygulamanın Beşiktaş maçına yetişmediği için bu...