29 / 03 / 2024

Göztepe Gürsel Aksel Stadı ne zaman açılacak

Göztepe Gürsel Aksel Stadı ne zaman açılacak

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8456 ada, 45, 28, 33 parsel, 2159 ada, 9 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Akyol tarafından kuruldu.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı ne zaman açılacak Haberi

Göztepe Gürsel Aksel Stadı ne zaman açılacak

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Göztepe'de yeni stadyum heyecanı yaşanıyor. Posta'da yer alan habere göre, maçlarını uzun zamandır 12 bin 500 kişilik Bornova Stadyumu'nda oynayan ve bu durumdan çok da hoşnut olmayan Göztepe, 2 yıldır kendi stadının bitmesini bekliyordu.

2017'nin Haziran ayında 219 milyon TL ihaleyle yapımına başlanan 20 bin kapasiteli Gürsel Aksel Stadyumu açılış için gün sayıyor.

Devamlı aktif olan bir tesis olacağı açıklanan stadyumda taraftarın maç öncesinde toplanabilmesi amacıyla 13 dönüm büyüklüğünde bir meydan dizayn edildi.

Yapının mimarı Tuğrul Büyüköken, stadın bitiş tarihiyle ilgili olarak, "Teknik anlamda 26 Aralık 2019 tarihine kadar bu imalatların tamamı bitiyor gibi görünüyor. Sadece çim sahanın tamamen entegre olabilmesi için hibritte 2 hafta bekleme süremiz olacak. Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale...