29 / 03 / 2024

gram altın ne kadar 27 ocak

gram altın ne kadar 27 ocak

Altın fiyatları Ukrayna'yla ilgili endişelerin neden olduğu güvenli liman talebinden sonra hafta içinde artış kaydetse de Fed'in dün Mart'tan itibaren faiz artırımlarının başlayacağı sinyali vermesiyle beraber sert değer kaybetti.

Gram altın uçmadı resmen fırladı! Yeni rekor! 1 gram bile altını olanlar yaşadı! 27 Şubat 2024 altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde yukarı yönlü hamlelerinde devam ediyor. Son dakika altının gramı resmen fırladı. Bugün gram altın ne kadar oldu? İşte 27 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Elinde gram altını olanlar dikkat: Ünlü ekonomist önemli tarihleri verdi

Orta Doğu'da İsrail-Hamas çatışmaları, altın fiyatlarında önemli bir etkiye neden oldu. Altın, tarihi rekor seviyelere ulaşmış durumda. Bu durum, yatırımcılar arasında "Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne zaman alınır?" gibi soruları gündeme getirdi.

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında istikrar! 1 Gram altın ne kadar? Çeyrek ve tam altın kaç TL? 31 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları, son rekor yükselişin ardından yeni haftanın başlangıcından itibaren istikrar kazandı. Gram altın fiyatları da ons altınla paralel olarak yatay seyretmekte. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 30 Ağustos gram altın fiyatı ne kadar? 30 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü önceki güne göre inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Peki, altın fiyatları 30 Ağustos 2023 Çarşamba ne kadar oldu? Bugün gram altın ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının yükseleceği net tarihi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının yükseleceği net tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne zaman yükselecek? Gram altın ne kadar olacak? İşte gram altının yükseleceği net tarih...

Altın piyasasında her şey ters takla atıyor! Bugün gram altın ne kadar? 20 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir seyirle geçiren altın fiyatları, önümüzdeki haftanın yönü konusunda merak uyandırıyor. Peki, 20 Ağustos Pazar bugün canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

gram altın ne kadar 27 ocak Haberi

gram altın ne kadar 27 ocak

Altın fiyatları dün spot piyasada yüzde 1,6’nın üzerinde değer kaybına uğrarken iç piyasada dolar/TL’deki yukarı yönlü hareket sebebiyle altının gram fiyatı 800 Türk Lirası seviyelerinin hemen altında işlem gördü. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ukrayna’da Rusya ve batılı güçler arasındaki gerilim, bir süredir güvenli liman konumu sebebiyle altın fiyatlarına destek oluyordu. Altın fiyatları son iki ayın en yüksek seviyelerine çıkarken, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz şahin sinyallerini devam ettirmesi altın fiyatlarında sert düşüşü getirdi. 

FED SONRASI DOLAR GÜÇLENDİ

Fed Başkanı Jerome Powell’ın istikrarlı bir şekilde politika sıkılaştırma sinyali vermesinden sonra kısa vadeli ABD tahvillerinin getirileri 23 ayın zirvesine çıktı ve dolar değerlendi.

Powell’ın yatırımcıları Mart'tan itibaren faiz artırımına hazırlamasıyla güçlenen dolar, diğer başlıca para birimleri karşısında birkaç haftanın en yüksek...