23 / 04 / 2024

Graniser yeni ürüleri eler

Graniser yeni ürüleri eler

İç ve dış mekan tasarımına yeni bir boyut kazandıran Graniser Seramik'in Kentwood koleksiyonu, doğal ahşap dokusu ile fark yaratan bir estetik sunuyor.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon, yeni akıllı ev aletlerini gerçekleştirdiği bir etkinlikle kamuoyu ile paylaştı. Tanıtılan ürünler arasında tamamen yeni olanları da var, mevcut modellerin güncellenmiş halleri de… Peki bu ürünler hangileri ve ne kadara satılacak?

Kiko yeni makyaj ve çilt ürünlerini keşfedin! İşte 25 Eylül 2022 Kiko fiyat listesi.

İtalyan kozmetik markası KİKO hem makyaj hem cilt bakımı ürünleriyle kadınların en çok tercih ettiği markalardan biri. Türkiye’de fiziki mağazalarının yanısıra online satış kanalı kikomilano.com.tr üzerinden de tüketicileriyle buluşan marka yeni ürünlerini satışa sundu. 

Arnica'dan blender setleri, doğrayıcılar ve mini robotlarda yeni ürünler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinin vazgeçilmez markası Arnica yeni ürünlerini internet sitesi ve mağazalarında satışa sundu. Blander setleri, doğrayıcılar ve mini robotlardan oluşan yeni ürünler birbirinden kullanışlı ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Arnica 16 Eylül 2022

İlginç ürün isimleriyle hepimizin tanıdığı İKEA’da yeni hangi ürünler var? 8 Eylül 2022 İKEA fiyat listesi..

Hepimizin showroomlarında gezmeyi çok sevdiğimiz İKEA’da yeni hangi ürünler var? İkea her daim çok fonksiyonel ürünler tasarlayan ve  herkes tarafından çok sevilen İsveç menşeili ev yaşam markasıdır. Peki, İkea’da yeni ürünler neler? İşte 8 Eylül 2022 İkea fiyat listesi..

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

2-6 Eylül arası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında Vestel de yerini aldı. Vestel, fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

İşte BİM’de haftanın yeni ürünleri! BİM 6 Eylül fiyat listesi…

BİM marketler haftanın yeni ürünleriyle karşımızda. 6 Eylül Salı günü için yeni bir katalog yayınlayan BİM marketler pek çok ürünü uygun fiyatlarıyla tüketiciye sunuyor.

Evinizin tüm ihtiyacı yeni ürünleriyle BİM’de! BİM 12 Ağustos fiyat listesi..

BİM market yeni haftada yeni ürünlerin yer aldığı katalogla karşımızda. 12 Ağustos Cuma gününden itibaren yayınlanan katalogda evinizin tüm ihtiyacı olan yepyeni ürünler BİM marketlerde yer alacak.

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Dolar yeni bir rekora doğru koşuyor. Öngörüleri ile yatırımcılara yol gösteren Selçuk Ger ise o tarihe dikkat çekti. İşte detaylar...

Bu cumartesi ŞOK ucuz ürünleri! 28-31 mayıs yeni katalog yayınlandı...

Her hafta olduğu gibi bu haftada ŞOK Market yeni ürünlerinin yer aldığı kataloğu yayınladı. 28-31 Mayıs tarihlerinde geçerli olan ürünler, her mağaza için en az 1 adet stok ile sınırlı olacak. Ürünlerin stokları konusunda ŞOK Market’in web sitesinden bakabilirsiniz.

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Apple Yeni Ürünlerini Tanıttı! Karşınızda 27.999 TL Başlangıç Fiyatı ile "Studio Display"…

Apple, aylardır merakla beklenen ve yeni ürünlerinin görücüye çıktığı lansmanı bugün gerçekleştirildi. Başlangıç fiyatı 27 bin 999 lira olan "Studio Display" ile tanışın...

Graniser yeni ürüleri eler Haberi

Graniser yeni ürüleri eler

İç ve dış mekan tasarımına yeni bir boyut kazandıran Graniser Seramik'in Kentwood koleksiyonu, doğal ahşap dokusu ile fark yaratan bir estetik sunuyor. Dekorasyonda trend yaratan çekici ürünlere imza atan Graniser Seramik, dekorasyon ürünleriyle yüksek uyum yakalayan Kentwood koleksiyonu ile mekanlara doğal ahşap görünümün farklı renklerini taşıyor. Türkiye'de ve yurtdışında yoğun beğeni kazanan Kentwood koleksiyonu, algıda farklılık yaratan çekici bir ürün olarak öne çıkıyor. Dört farklı ahşap desen Kentwood koleksiyonu Cream, Natural, Noce ve White olmak üzere dört farklı doğal ahşap rengi ile uygulandığı mekanların vazgeçilmez bir parçası oluyor. 15x90 cm ebatlarında üretilen Kentwood modelleri, doğal görünümleri sayesinde iç mekanların yanı sıra dış mekanlarda da farkındalık yaratmayı başarıyor. Ahşabın dalgalı ve budaklı doğal dokusunu tasarıma yansıttıklarını ifade eden Graniser Seramik...