18 / 04 / 2024

GREAT

GREAT

“ Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Zirvesi ” ne katılacak İngiliz ve Türk şirketlerinin yöneticileri ve iş liderleri altyapı, teknoloji ve finans sektörlerinde işbirliği olanaklarını değerlendirecekler...

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Saad Albasha, Abdullatıf Al Basha, Mahmoud Albasha ve Mohamad Kheır Basha ortaklığında kuruldu. 

Great Harbour Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Great Harbour Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kwong Sang Chan tarafından kuruldu. 

Muhteşem Gatsby'nin evi 17 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Amerikan toplumunun kaymak tabakasının 1929 ekonomik bunalımının arifesinde yaşadığı şatafatlı yaşamı Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) romanında anlatan yazar F. Scott Fitzgerald’ın bu eserinde yansıttığı malikane 16.88 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

Hilti Türkiye, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015'te 3. oldu!

Great Place to Work Enstitüsü tarafından Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 50-500 arasında çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 3. olan Hilti Türkiye, geçtiğimiz yıla göre altı basamak birden sıçrama kaydetti.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde Hilti 3.sırada!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesi 6 Mayıs'ta açıklanıyor!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini 6 Mayıs günü Wydham Grand İstanbul Levent’te yapılacak törenle açıklayacak.

Great Place to Work 2015’in en iyi işverenlerini açıklıyor!

Great Place to Work® Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini Mayıs ayında açıklayacak. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanacak listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip şirketler ödüllendirilecek.

En büyük Duty Free!

Üçüncü havalimanı işletmecisi olan İGA (İstanbul Great Airport - İstanbul Büyük Havalimanı) gümrüksüz satış mağazaları (Duty Free) işletmesi için Unifree şirketiyle 25 yıllık anlaşma imzaladı.

Birleşik Krallık’tan Hotel Runner’a özel ödül!

Birleşik Krallık’tan HotelRunner’a özel ödül geldi. Türkiye’deki teknoloji startup şirketlerinden girişimlerin yarıştığı GREAT Startup Yarışması’nda HotelRunner, 27 Kasım’da gerçekleştirilen törende Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

GREAT Haberi

GREAT

Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından “GREAT” kampanyası çerçevesinde 17-18 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek “Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Zirvesi”ne katılacak İngiliz ve Türk şirketlerinin yöneticileri ve iş liderleri altyapı, teknoloji ve finans sektörlerinde işbirliği olanaklarını değerlendirecekler


Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından, Londra Finans Merkezi Belediye Başkanı Fiona Woolf  (Lord Mayor of City London) himayesinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Zirvesi” (British Business Summit) , 17-18 Mart tarihlerinde İstanbul, Ceylan İntercontinental Oteli’nde gerçekleştirilecek.


UKTI’ın İngiltere ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla başlattığı GREAT kampanyası kapsamında İstanbul’da düzenlenecek Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Zirvesi, Birleşik Krallık’ın farklı  sektörlerdeki uzmanlığını vurgulamayı ve  altyapı, teknoloji ve finans gibi sektörlerde Türkiye’nin işbirliği yapabileceği ülkeler arasında olma konumunu...