20 / 04 / 2024

green card EB-5

green card EB-5

Amerika Birleşik Devletleri, inşaat sektörünün ihtiyacı olan sermayeyi sağlamak için uygun bir çözüm üretti, yabancı bireysel yatırım için bir paket geliştirdi. EB-5 projesi hükümet inşaat sektörünü kalkındırmak ve yabancı sermaye elde ettirmek için hayata geçirildi.

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Wolfgang Felberbauer tarafından kuruldu.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Green Card sonuçları açıklandı! İşte DV 2023-2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı

Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Peki Green Card başvuru sonuçlarına nereden bakılacak? İşte Green Card başvuru sonuçları sorgulama ekranı...

SON DAKİKA! ABD Green Card için başvuranlar büyük heyecanla sonuçları bekliyor: Site çöktü!

Türkiye'den yüz binlerce gencin merakla beklediği ABD'nin Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Ancak, sonuçların açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin erişim sağlamaya çalıştığı site, yoğunluğa dayanamayarak çöktü.

Green card sonuçları ne zaman açıklanacak! 2023 ABD yeşil kart sonuçları sorgulama nereden yapılır!

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte, detaylar...

Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturma ve çalışma izinleri sağlayan Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Green Card 2022 başvuruları hakkında bütün ayrıntılar...

EB-5 sisteminde konut nasıl alınır?

500 bin ABD Doları yatırım karşılığı oturma izni verilen ülke vatandaşları arasında Türk vatandaşları da var. Bu programa “EB-5” adı veriliyor. Peki EB-5 sisteminden faydalanarak, EB-5’e dahil gayrimenkullerden konut almak isteyenler nasıl bir yol izliyor?

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...

ABD’nin inşaat finansmanı: Bireysel gayrimenkul yatırımcıları!

Amerika Birleşik Devletleri, inşaat sektörünün ihtiyacı olan sermayeyi sağlamak için uygun bir çözüm üretti, yabancı bireysel yatırım için bir paket geliştirdi. EB-5 projesi hükümet inşaat sektörünü kalkındırmak ve yabancı sermaye elde ettirmek için hayata geçirildi.

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

California Nipton kasabası 5 milyon dolara satıldı!

American Green isimli şirket, California yakınlarındaki Nipton kasabasını satın aldı. 5 milyon dolara satın alınan kasabada 2.5 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanıyor.

green card EB-5 Haberi

green card EB-5

Dünyanın en çok talep gören oturma izni ve vize başvurusu alan ülkesi ABD, artık parası olan herkese vatandaşlık “Green Card” (yeşil kart) için yeşil ışık yakıyor. EB-5 adı verilen projenin temel amacı Amerikan inşaat firmalarına uygun finansmanı getirmek ve ülkeye ihtiyacı olan bölgelerde istihdam sağlamak. Projeye yatırım yapanlar arasından herkese, şartları uygun olduğu müddetçe Green Card veriliyor. Güvenilir bir inşaat şirketi ve hukuki aracı şirketle çalışanızın çok önemli olduğu EB-5 projelerinden geçtiğimiz gün tanıtımı başlayan Eylül sonunda Türkiye’de de lansmanı yapılacak Thompson Hotel San Antonio projesi, daha önce başvuru yapanların %100 Green Card elde ettiği inşaat firması Thompson grubuna ait.

Merkez ofisi Türkiye’de olan, Türkiye’de ticari ve bireysel yurtdışı gayrimenkul yatırım danışmanlığı şirketi Vesta Global’in kurucu ortaklarından Teuta...