05 / 05 / 2024

GRI Türkiye

GRI Türkiye

Türkiye’nin ve dünyanın gayrimenkul nabzının tutulacağı konferanslarda Tahincioğlu, GRI konferanslarının 5 ülkede çevre dostu sponsoru oldu.

GRI Türkiye’deki Kurumsal Yatırımcılar Talkshow’u ile açılıyor!

Yatırımcıları arasında Multi ve Canadian Pension Plan’ın yer aldığı Forum Turkey Fund, yatırımlarına Forum Gaziantep ve Forum Antalya AVM projeleriyle devam ediyor

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.

FATF Türkiye’yi gri listede bıraktı! Çok büyük itibar kaybı

Mali Eylem Görev Gücü – The Financial Action Task Force (FATF), ‘Türkiye’yi kara para aklamak ve terörün finansmanı ile mücadelede yetersiz gösterilen çabalar nedeniyle’ ‘gri listede’ bırakma kararı aldı.

Türkiye İMSAD, ikinci Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), Küresel Raporlama Girişimi’nin (GRI) G4 Rehberi kapsamında, inşaat malzemeleri sektöründe ilki 2013 yılında hazırlanan “Sürdürülebilirlik Raporu”nun ikincisini açıkladı.

Edip Uğur, Türkiye GRİ 2015 yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Gayrimenkul sektörü Türkiye GRI toplantısında buluşuyor!

Türk gayrimenkulünde aktif yatırımcı, geliştirici ve finansör şirketlerin yerli ve yabancı 100’ün üzerinde üst düzey yöneticisinin bir araya geleceği Türkiye GRI toplantısı 20-21 Nisan’da Hilton Istanbul Bosphorus’ta gerçekleşecek.

Türkiye GRI 2015 toplantısı 20-21 Nisan’da!

Türk gayrimenkulünde aktif yatırımcı, geliştirici ve finansör şirketlerin yerli ve yabancı 100’ün üzerinde üst düzey yöneticisinin bir araya geleceği Türkiye GRI toplantısı 20-21 Nisan’da Hilton Istanbul Bosphorus’ta gerçekleşiyor.

Türkiye GRI 2015 toplantı programı yayınlandı!

Türkiye GRI'ın beklenen programı tamamlandı. Bu sene programa İstanbul dışındaki ikincil odak noktalarını, seminerler ve 'küresel çaptaki en iyi uygulamalar' oturumları eklenerek yenilendi.

Türkiye GRI 2015 etkinliği 20-21 Nisan'da!

7. senesinde üst düzey gayrimenkul yöneticilerinin buluşma yeri haline gelen Türkiye GRI'ın programı bu hafta tamamlanıyor. Türkiye GRI 2015, 20-21 Nisan'da gerçekleşiyor.

Tuğra Gönden: Yabancı yatırımcı, Türkiye’ye inanıyor!

Tuğra Gönden: "13-14 Ocak tarihleri arasında düzenlenen GRI Türkiye Konferansı’nın en ilginç tarafı açılış panelinde konuşan çoğu yabancı yatırımcının, “Türkiye’ye güvenip inanılması gerektiği” şeklinde bir tutum sergilemeleri oldu" dedi

Gayrimenkul liderleri Türkiye GRİ'da buluştu!

Global Real Estate Institute tarafından düzenlenen 6. Türkiye GRİ zirvesi 13-14 Ocak'ta Ceylan Intercontinental otelde gerçekleşti. Türkiye GRİ zirvesinde, sektördeki gelişmeler, trendler ve beklentiler masaya yatırıldı...

Türkiye GRİ 2014'ün ana sponsoru Bio İstanbul oldu!

'Bio İstanbul', Türkiye GRİ 2014 organizasyonunun ana sponsorluğunu üstlendi. Organizasyon gayrimenkul sektörüne yön veren üst düzey yöneticilerin katılımıyla 13-14 Ocak tarihlerinde Ceylan İntercontinental Otel'de gerçekleştirilecek.

Bio İstanbul, Türkiye GRI 2014’ün ana sponsoru!

Türkiye’nin akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış en kapsamlı ilk karma kullanımlı projesi olan Bio İstanbul, Türk gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Türkiye GRI 2014 etkinliğinin ana sponsoru oldu...

GRI Türkiye Haberi

GRI Türkiye


Ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, dünyanın önde gelen gayrimenkul yöneticilerine informal bir ortamda bir araya gelme, potansiyel iş partnerleri bulma ve networking’lerini geliştirme fırsatı sunan Global Real Estate Institute (GRI) konferansları’nın çevre sponsoru oldu. 1998 yılından beri üst düzey gayrimenkul yöneticilerini bir araya getiren, Global Real Estate Institute (GRI) konferansları, 8-9 Ocak tarihlerinde Türkiye’nin en üst düzey yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarını, geliştiricilerini ve finansörlerini İstanbul’da buluşturacak. Sektörün öncü işadamlarının katılımı ile fırsatların, zorlukların ve gayrimenkule dair her konunun değerlendirildiği fuar; bu yıl sırasıyla Türkiye, Londra, Almanya, Polonya ve Paris olmak üzere 5 ülkede gerçekleştirilecek. Global Real Estate Institute (GRI) konferansları’nın çevre sponsoru Tahincioğlu Gayrimenkul, 5 ülkede de gayrimenkul sektörüne yön veren isimlerle birlikte interaktif...